blackcolor 發表於 2013-6-6 23:48

plnl88 發表於 2013-6-6 23:37 static/image/common/back.gif
問 Alpine 師兄啦。
佢用左成半年了。
Aquarius 無原裝線跟的。

岩岩有師兄開箱 Aquarius 又配咩 isotek elite , 又要比多 3k 幾。。。{:6_206:}

咁邊止一皮喎?{:6_187:}

呢樣又加,個樣又加,仲得了既。。。{:6_243:}

{:6_205:}

plnl88 發表於 2013-6-6 23:49

fatkie 發表於 2013-6-6 23:42 static/image/common/back.gif
晶晶,

唔好嚇走師兄, 今日睇過:

英式 Gold + Silver 頭 $120 <--- ??? 唔係 2XX 咩?{:6_141:}

plnl88 發表於 2013-6-6 23:52

blackcolor 發表於 2013-6-6 23:48 static/image/common/back.gif
岩岩有師兄開箱 Aquarius 又配咩 isotek elite , 又要比多 3k 幾。。。

咁邊止一皮喎?{:6_18 ...

師兄可退而求其次,搵 C2 會平好多。
小弟都用緊。{:6_176:}

fatkie 發表於 2013-6-6 23:53

plnl88 發表於 2013-6-6 23:49 static/image/common/back.gif
英式 Gold + Silver 頭 $120

咁唔通係 $210?? {:6_200:}

老眼暈花, 睇錯唔定 {:6_168:}

Anyway, 加加埋埋都未夠 1K {:6_174:}

plnl88 發表於 2013-6-6 23:54

fatkie 發表於 2013-6-6 23:53 static/image/common/back.gif
咁唔通係 $210??

老眼暈花, 睇錯唔定

九成九啦。{:6_176:}

blackcolor 發表於 2013-6-7 00:05

plnl88 發表於 2013-6-6 23:52 static/image/common/back.gif
師兄可退而求其次,搵 C2 會平好多。
小弟都用緊。

Iso 8 ? 邊只?有無行貨?到時會唔會又話要升級架?{:6_209:}
Av amp + sub woofer 夠力嗎?

plnl88 發表於 2013-6-7 00:14

blackcolor 發表於 2013-6-7 00:05 static/image/common/back.gif
Iso 8 ? 邊只?有無行貨?到時會唔會又話要升級架?
Av amp + sub woofer 夠力嗎? ...

呢隻。
http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=159741&extra=&page=4
http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=104994

有無行貨?<--- 聽講有。

到時會唔會又話要升級架?<--- 呢樣要睇師兄身唔身痕了。

Av amp + sub woofer 夠力嗎? <--- 你 部 AV Amp + Sub 仔 有無 10A 丫?

chuwing 發表於 2013-6-7 00:47

小寶老豆 發表於 2013-6-6 23:27 static/image/common/back.gif
IsoTek Sigmas 果然堅!

師兄:呢隻野好毒!你唔好掂呀;入左呢隻野後俾佢搞到我耳朵奄尖曬;
跟住重Upgrade左大批線材夾埋重貴過部原價Sigmas{:6_206:}
用左Sigmas後可以用....大黑天來形容{:6_190:}

小寶老豆 發表於 2013-6-7 01:02

fatkie 發表於 2013-6-6 23:53 static/image/common/back.gif
咁唔通係 $210??

老眼暈花, 睇錯唔定

{:6_203:} 都要二千幾喎••• 如果太座知道,我會死得好慘•••{:6_129:}
佢一定話"已經千幾銀買隻大陸嘜國產拖板,仲要買條二千幾嘅線俾佢?"{:6_132:} {:6_133:}

有無啲一千左右嘅唔錯選擇呀?{:6_128:}

plnl88 發表於 2013-6-7 01:08

小寶老豆 發表於 2013-6-7 01:02 static/image/common/back.gif
都要二千幾喎••• 如果太座知道,我會死得好慘•••
佢一定話"已經千幾銀買隻大 ...

下,無想過 Electra 7 用黎比拖板用啵。
其實你條電源線要幾長?
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20
查看完整版本: 電源+拖板 請教...

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。