david1503 發表於 2013-6-5 15:48

binge 發表於 2013-6-5 15:42 static/image/common/back.gif
師兄同我同一樣, 都係買左先唔好想太多

有時真係唔交下學費都唔得

隻太陽火好似有位師兄想接收!應該要交千幾蚊學費…

yuppi 發表於 2013-6-5 15:52

david1503 發表於 2013-6-5 15:22 static/image/common/back.gif
我都好好奇係咩事!

出煙著火事件。

david1503 發表於 2013-6-5 16:20

yuppi 發表於 2013-6-5 15:52 static/image/common/back.gif
出煙著火事件。

我想問,你地平時會唔會off十仔?我幾隻十仔都係set auto開關。但係又聽過d人話長期開著十仔,長期過電,會燒。我睇過幾隻十仔的說明書,都話set auto電源,只會有minimal的電會流過,並無建議使用者不使用時off左十仔。除非是長期旅行。究竟我駛唔駛off十仔呢?

pac 發表於 2013-6-5 16:30

david1503 發表於 2013-6-5 16:20 static/image/common/back.gif
我想問,你地平時會唔會off十仔?我幾隻十仔都係set auto開關。但係又聽過d人話長期開著十仔,長期過電, ...

我用TRIGGER跟AV RECEIVER開

mantam121 發表於 2013-6-5 16:30

襯未有人要,玩下雙十先啦.{:6_235:} 不過玩完可能吾想放.{:8_390:}

mantam121 發表於 2013-6-5 16:36

david1503 發表於 2013-6-5 16:20 static/image/common/back.gif
我想問,你地平時會唔會off十仔?我幾隻十仔都係set auto開關。但係又聽過d人話長期開著十仔,長期過電, ...

之前爬文聽D師兄講玩JL吾好長開電源,話會煲乾D電容之類甘話,所以新貨後面加左個開關,舊貨係無既.{:6_229:}

samuel8892000 發表於 2013-6-5 16:39

david1503 發表於 2013-6-5 14:31 static/image/common/back.gif
另外,小弟因為不是BASS LOVER,所以沒有特別推大SUB仔聲量。小弟調教時是以融入聲道的音量作準,所以即 ...

原來CHing是較声高手 真是深藏不露

chhanthony 發表於 2013-6-5 16:41

yuppi 發表於 2013-6-5 15:52 static/image/common/back.gif
出煙著火事件。

無印像 {:1_352:}

chhanthony 發表於 2013-6-5 16:42

出煙著火事件。

不如揾日上去你度玩下,我想聽下7401{:1_335:}

david1503 發表於 2013-6-5 16:44

samuel8892000 發表於 2013-6-5 16:39 static/image/common/back.gif
原來CHing是較声高手 真是深藏不露

{:6_206:} 被寸死了……哈哈!{:6_235:}
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9
查看完整版本: JL Audio F110 & Sunfire HRS 12,我心愛的2隻10仔

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。