manblood 發表於 2012-12-13 18:40

ADA 發表於 2012-12-13 17:59 static/image/common/back.gif
我只楝JAN-CRC.
因為古董只會買小見小, 所以JAN-CRC必入.
其他我唔啱.

有無得割讓?{:1_338:}

zoneaudio 發表於 2012-12-13 20:02

ADA 發表於 2012-12-13 17:59 static/image/common/back.gif
我只楝JAN-CRC.
因為古董只會買小見小, 所以JAN-CRC必入.
其他我唔啱.

有好多古董膽都係好o野,
識線路DIY可以揾D冷門膽經濟好多呀,
例如知道GE呢隻膽都係RCA代工咪買GE平好多,雙方環吊燈絲都係2百幾

ADA 發表於 2012-12-13 21:48

manblood 發表於 2012-12-13 18:40 static/image/common/back.gif
有無得割讓?

自己買咪得囉. {:1_340:}

ADA 發表於 2012-12-13 21:49

zoneaudio 發表於 2012-12-13 20:02 static/image/common/back.gif
有好多古董膽都係好o野,
識線路DIY可以揾D冷門膽經濟好多呀,
例如知道GE呢隻膽都係RCA代工咪買GE平好多 ...

但係 GE 的聲真係 .... {:1_248:}

zoneaudio 發表於 2012-12-13 23:28

ADA 發表於 2012-12-13 21:49 static/image/common/back.gif
但係 GE 的聲真係 ....

又唔係咁衰,結構外型都係一樣,

ADA 發表於 2012-12-14 06:02

zoneaudio 發表於 2012-12-13 23:28 static/image/common/back.gif
又唔係咁衰,結構外型都係一樣,

可惜音效完全唔係RCA的效果.{:1_331:}.... 不過師兄喜歡就唔好理我講嘅野. {:1_254:}
自從我早前貪平入左幾支試 ... 之後已決定唔再入 GE.{:1_250:}
師兄有冇發覺網上所有 膽機Hi-Fi論壇都無乜人講 GE.....{:1_262:}

zoneaudio 發表於 2012-12-14 10:11

ADA 發表於 2012-12-14 06:02 static/image/common/back.gif
可惜音效完全唔係RCA的效果..... 不過師兄喜歡就唔好理我講嘅野.
自從我早前貪平 ...

你講講下又似喎....唔緊要啦咩野都試下知多D{:6_238:}

SkyGeo 發表於 2012-12-14 14:13

zoneaudio 發表於 2012-12-14 10:11 static/image/common/back.gif
你講講下又似喎....唔緊要啦咩野都試下知多D

早排入佐幾支 280 和 5Z3 膽,師兄呢支膽點睇?

SkyGeo 發表於 2012-12-14 14:16

Songbird 280

zoneaudio 發表於 2012-12-14 17:41

SkyGeo 發表於 2012-12-14 14:13 static/image/common/back.gif
早排入佐幾支 280 和 5Z3 膽,師兄呢支膽點睇?

膽我都係新仔,ADA會清楚D{:6_188:}
頁: 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24
查看完整版本: 晒晒你的膽物品

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。