avlam 發表於 2012-11-30 13:42

ADA 發表於 2012-11-30 13:38 static/image/common/back.gif
多謝先....費事你屋企炸開, 都係唔使啦.

比你啲西電炸吓又幾爽喎!!!{:1_253:}

ADA 發表於 2012-11-30 13:47

{:1_260:}{:1_260:}{:1_260:}

九碌棍 發表於 2012-11-30 18:20

ADA 發表於 2012-11-30 12:19 static/image/common/back.gif
自從用過一次 AMRG 之後, 小弟只能用 "不能自拔"來形容.
小弟用過的電阻自問不少 .... 平價大陸金屬膜,...

下次喎都要試下AMRG,

ADA 發表於 2012-12-1 00:21

九碌棍 發表於 2012-11-30 18:20 static/image/common/back.gif
下次喎都要試下AMRG,

為免上身, 我就提醒你唔好試了.

===========================================
我部717A, 暫時搞了50% !

九碌棍 發表於 2012-12-1 09:11

ADA 發表於 2012-12-1 00:21 static/image/common/back.gif

===========================================

捻住前級用,抄cary 4支6sn7,

rayray_72 發表於 2012-12-1 12:26

個個大師都有好多製作及......真品...{:6_212:}

manblood 發表於 2012-12-1 16:16

ADA 發表於 2012-12-1 00:21 static/image/common/back.gif

好手工,CHING不如考慮開間DIY鋪!{:8_390:}

ADA 發表於 2012-12-2 00:58

manblood 發表於 2012-12-1 16:16 static/image/common/back.gif
好手工,CHING不如考慮開間DIY鋪!

當然唔好啦.
我情願做個業餘 DIYER, 都唔會開鋪, 原因有3...
1. Diyer 搵搵埋埋最多只能維持到租金
2. 開鋪非常困身, 會好似無晒自由
3. 如果開鋪就唔方便上來發言了, 因為會沒有了公信力
所以做個自由 diyer 最好. {:1_351:}

九碌棍 發表於 2012-12-2 10:15

ADA 發表於 2012-12-2 00:58 static/image/common/back.gif
當然唔好啦.
我情願做個業餘 DIYER, 都唔會開鋪, 原因有3...
1. Diyer 搵搵埋埋最多只能維持到租金

師兄太客氣啦,
自己覺得真正既diyer亦唔係好受人欣賞,
我由diy到純玩廠機廠線,現在再diy經歷左好多,
diy有一種滿足感,廠機就有一種虛榮感各有所好,
最終都係選擇diy,仲有就係最好既膽機只會藏於民間(即係diy),

edison133 發表於 2012-12-2 12:44

leo25 發表於 2012-11-8 01:04 static/image/common/back.gif
cheap cheap 摩版 YS Audio A1 膽前級

Good mod wow Leo ching!
What is the taste difference for your change ar?
頁: 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21
查看完整版本: 晒晒你的膽物品

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。