九碌棍 發表於 2012-11-8 10:15

leo25 發表於 2012-11-8 01:04 static/image/common/back.gif
cheap cheap 摩版 YS Audio A1 膽前級

巧靚仔,good

billymud 發表於 2012-11-8 10:22

九碌棍 發表於 2012-11-7 21:48 static/image/common/back.gif
又來3公斤級300B輸出牛,傳統無骨架繞制

冇骨野,我正想買黎食, 師兄可pm貨源嗎? thx.

manblood 發表於 2012-11-8 21:27

avlam 發表於 2012-11-8 00:00 static/image/common/back.gif
你唔係百毒不侵嘅咩`!!!

出左"家"咩,百毒不侵?{:6_197:}

billymud 發表於 2012-11-8 23:22

九碌棍 發表於 2012-11-7 21:48 static/image/common/back.gif
又來3公斤級300B輸出牛,傳統無骨架繞制

感謝師兄 pm share 料....... {:6_195:}

itoy2008 發表於 2012-11-9 09:03

{:6_193:}{:6_193:}

九碌棍 發表於 2012-11-9 16:04

橫掂牛同CHOCK都買左不如CLONE AUDIONOTE KIT ONE 300B,
等我再捻下先.............

ADA 發表於 2012-11-9 16:14

AN One 的神髓在於輸出牛, clone 到線路, 但 clone 唔到 AN 精神. 除非買埋輸出牛, US$245 一隻 !!!{:1_331:}
http://www.audiofil.net/data/upload/20090315_102640_kit1-audio_note.gif

九碌棍 發表於 2012-11-9 17:53

ADA 發表於 2012-11-9 16:14 static/image/common/back.gif
AN One 的神髓在於輸出牛, clone 到線路, 但 clone 唔到 AN 精神. 除非買埋輸出牛, US$245 一隻 !!!{:1_331 ...

牛當然重要啦,佢US$245一隻,我個隻都人仔260架,
試下佢既線路博一水,

billymud 發表於 2012-11-9 23:33

九碌棍 發表於 2012-11-9 17:53 static/image/common/back.gif
牛當然重要啦,佢US$245一隻,我個隻都人仔260架,
試下佢既線路博一水,

師兄,支持老 clone!
安格斯又一餐,和牛都係一餐啫。 啃啃C 岑麼東施夜姣嘛。
不過,你用開果隻書出牛Imp好似係4.5K喎?!

九碌棍 發表於 2012-11-10 09:38

billymud 發表於 2012-11-9 23:33 static/image/common/back.gif
師兄,支持老 clone!
安格斯又一餐,和牛都係一餐啫。 啃啃C 岑麼東施夜姣嘛。
不過,你用開果隻書出牛Im ...

有抽頭可以2.5,3.3,4.5k
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14
查看完整版本: 晒晒你的膽物品

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。