設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: @肥狗仔@

[討論] Post76 2011年度十大遊戲選舉 (結果公佈~2011年度十大遊戲誕生!)

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

快將截止~要投票或者修改的話請把握時機~

見習玩家

投票 :1. Uncharted 3 Drake's Deception 遊戲平台: PS3
        2. Call of Duty: Modern Warfare 3 | 平台: PC/PS3/X360
兩隻遊戲都係電影級既制作,不論畫功,故事都是一等一的水準。

評分

參與人數 1威望 +3 收起 理由
@肥狗仔@ + 3 多謝支持~

查看全部評分

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

岩岩整完頭3用獎杯~因為太忙~所以做得比較粗略~低座打咗D字~不過到時都係攞佢個杯形就算~

黃金玩家

結果1樓公佈~之前果隻獎杯牌字太細~除左「76」之外根本唔知係for咩~所以我就係中間加左個controller嘅圖案上去~今次最高得票者可以得到獎杯~所以頭3都有獎杯收~終於可以放假 ~

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
RiceR9 + 10

查看全部評分

3萬

鉑金玩家

RoNaLdO

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 84# @肥狗仔@

恭喜頭三位作品,
估唔到bf3 三甲不入

辛苦你啦...肥狗兄

黃金玩家

回復  @肥狗仔@

恭喜頭三位作品,  
估唔到bf3 三甲不入  

辛苦你啦...肥狗 ...
RiceR9 發表於 2012-2-21 10:31

THX^^其實之前都預BF3入唔倒三甲~但估唔到竟然臨尾香~不過如果計票數的話~BF3算係第二多票~只不過獎杯只會頒比最高票數嘅遊戲....所以今次BF3都係輸個運姐~

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

因為自己玩過既game唔太多,好慶幸自己支持既game得到首名位置,證明自己支持係無錯,希望明年有更多人能夠參與,令到呢個選舉更具代表性,亦能夠引起發行甚至乎game制造商關注,了解而家既玩家需要d乜野!

另外我想大家也多d發表對每隻game認為需要改善或者意見既地方,令到game制造商設計更合適無論新手老手都可以好好enjoy既遊戲,當然有d有紀念價值 "so fun lee 呀"比d投票既朋友就更very good la。uncharted 3就正正符合我既基本要求新手老手都會玩得開心既遊戲表表者勒!

白鑽玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

THX Ching!!

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
@肥狗仔@ + 1 多謝支持^^

查看全部評分

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

辛苦晒肥狗仔C兄!!
比果Like!!

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
@肥狗仔@ + 1 多謝支持^^

查看全部評分

黃金玩家

因為自己玩過既game唔太多,好慶幸自己支持既game得到首名位置,證明自己支持係無錯,希望明年有更多人能夠 ...
lkljason 發表於 2012-2-21 12:54

Uncharted 3同Batman的確唔錯~我唸唔到1年入面會連續誕生兩款個人最喜愛嘅遊戲^^~不過今次UC3本來應該係Batman後面~今次佢可以入第一應該要多謝最後果位版友~ 另外我都希望多D人可以參加~今次DVD迷兄﹑googleli兄﹑Wii兄﹑laiho兄等等活躍於本區嘅Ching都未有參與提名/投票~希望佢地係真係覺得冇game值得擺上台先至唔參與活動啦(始終哩個post都成個幾兩個月 )~

另外Ching講得岩嘅就係~提名/投票嘅朋友可以加少少自己對遊戲嘅意見~其實今次我為左增加討論價值~所以喺提名階段都鼓勵參與者加入圖片/影像或者一兩句評論~亦都給予評論得比較好嘅朋友額外獎勵同張貼1樓~今年最好嘅係Lester兄~雖然佢以介紹為主~但內容算得上豐富~亦可以睇得出佢對該作品嘅熱情~至於「遊戲可以改善嘅地方」哩類評價今次唔見得有明顯存在~可能因為當人提名/投票某遊戲嘅時候~係假設佢係喜歡果款遊戲所以忽略了某某缺點~哩個係可以理解~不過下次我會喺「活動規則」度列明參與者可以評論遊戲同提出改善意見~當然Ching提出對參與者評論給予評價亦都係個唔錯嘅方案~但如果以非吹水性質去加入類似嘅語句~我唸會傾向獎勵部份~等等我唸唸可唔可行~在此多謝Ching意見~