設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: @肥狗仔@

[PS3] The Last of Us (歡迎討論~225樓更新單機遊戲劇情DLC預告片)

銀級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

我買左!之前冇訂,去到相熟舖walk in都有傘及DLC
傘我重即刻用埋!不過吾明把傘圖案係乜?
TV: Sony KDL-46Z5500
AMP: Onkyo 607
SF: Klipsch RF-52
SC: Klipsch RC-52
SS: Scandyna Micropod SE
Sub: Klipsch XW300d
STB: MTV 8000D
BDP: Pioneer BDP-320 / Sony S370
Console: XBOX ONE / PS4

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

QQ
剛剛試過,DLC未用得!

星級玩家

ming226 發表於 2013-6-14 01:09
傘我重即刻用埋!不過吾明把傘圖案係乜? ...

把傘我唔捨得用
上次Bio Hazard 果把我都無用過

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

頭先玩左三粒鐘,流程感覺相當精彩。Naughty Dog今次相比以往作品更加電影化及貼近Heavy Rain及Homefront的表現手法。另一方面又足夠突出gameplay部份,劇情同遊戲平衡上做得唔錯。gameplay方面之前唔太清楚個玩法係點,經頭先玩一玩之後大約了解到個流程就係線性探索,中途加入遭遇戰。核心戰鬥部份通常係同5,6隻怪物或人類戰鬥。同時遊戲將子彈數量控制係比較低的水平,令玩家傾向潛行,偷襲,或者用硬物引開敵人。感覺就係將Splinter Cell及Batman的相關系統抽出黎再發揮。但刺激程度絕非兩者可以媲美。特別係部份怪物動作及路線係比較難掌握。個人覺得十分有挑戰性,感覺唔錯。畫面方面,Naughty Dog的動作捕捉仍然係頂級水平(本世代而言),美工亦都係,但某D城市場景嘅燈光渲染感覺唔夠UC2,3黎得豐富。聽日繼續...

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

@肥狗仔@ 發表於 2013-6-14 02:18
頭先玩左三粒鐘,流程感覺相當精彩。Naughty Dog今次相比以往作品更加電影化及貼近Heavy Rain及Homefront的 ...

睇到你咁講我都開心,你未玩前,我晚晚失眠,怕你訂左話唔好玩怪我亂唱歌,哈哈?

講笑炸?
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

請問師兄多張咩
Dlc卡????
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章

係SONY門市訂咗普通版、仲未通知有貨攞

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

laiho 發表於 2013-6-14 00:06
你都好啦有email通知,我到依家都未收到email,好彩我都唔急玩.....
想問下大家喺sony訂有冇DLC跟? ...

應該無,不過我都會問下!

不過就送左呢個DLC

「最後生還者 (The Last of Us™)」(中英文合版)將於明日6月14日正式推出! 多謝你對此遊戲的支持並於早前在網上登記接收情報,現為你送上神秘下載內容 – 首個 多人遊玩內容包!
換領代碼:

此下載內容將在今年稍後上架, 代碼到期日:內容推出後三十日

*此下載內容將在今年稍後於PlayStation®Store上架,內容推出後你即可以簡單步驟免費下載內容:

經你的 PlayStation®3 登入Sony Entertainment Network帳戶
    於「帳戶管理」,選取「兌換代碼」
    輸入上述12位換領代碼
    你將會直接引導至下載頁面。

如你有任何查詢,歡迎聯絡我們的客戶服務中心。.

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

請問有幾多張DLC咭,係PS store訂好似有2張,如果計埋 首個 多人遊玩內容包 咪即係有3張囉!

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

@肥狗仔@ 發表於 2013-6-14 02:18
頭先玩左三粒鐘,流程感覺相當精彩。Naughty Dog今次相比以往作品更加電影化及貼近Heavy Rain及Homefront的 ...

氣氛如何?
會唔會突然跳隻喪屍出黎嚇你?
Anthem MRX710
Emotiva XPA-5
Belkin PF30
OPPO 93
Klipsch RF-52 II
Klipsch RC-52 II
Klipsch RS-42 II
Velodyne SPL-1000 Ultra