設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: avyzzyz

[CAS音響] 想買Mytek 192 DSD DAC,但係唔知買Pre 定 Master 好...

新仔玩家

fseon, you are so professional!! What kinds of music do you play most with Mytek? Is it good at play ...
sokwan 發表於 2012-1-6 23:10

the same as u, classical music, partiality to symphony and chamber music

新仔玩家

fseon, you are so professional!! What kinds of music do you play most with Mytek? Is it good at play ...
sokwan 發表於 2012-1-6 23:10

i just want to say MYTEK DSD DAC has all-round performance ,and is good enough to play any style of music

新仔玩家

睇番個post,真係感觸良多
1, Wilmer 兄,我未買先諗放二手,係因為我怕買左番去先發覺屋企d野襯佢唔起。之前試過買部lavry da11襯部馬仔cd5001加MF嘅A1,先發覺呢兩部野係垃圾,但係又無錢,所以焗住放。
不過最後我買左Master,因為晌我可見嘅將來,都唔會玩前後級
同埋D聲真係好正,非常傳真,無咩味道,唔亁澀,隻碟有咩出咩,唔會呃秤,又唔會好似其他所謂hifi搭D你唔要嘅聲比你
我覺得佢內置個鐘又好準d聲適當地前
我依家用佢黎駁景豐部HDM-01D,用monster1000 嗰條同軸連住,無得頂!
不過駁Denon部DN-961FA就麻麻,唔知有邊條AES線好?
不過見到呢個post沉左一個月又有咁多人留意真係好!

新仔玩家

回復 22# wally
我買嘅時候,pre!: !@&))
Master:!@)))
我覺得好過lavry da11

新仔玩家

回復 32# fseon
尤其人聲無得頂,配景豐部HM01D,我老婆話好完整咁聽到張學友咬字,由個字開始嗰下到尾音,攞黎教發音無得頂!!

新仔玩家

昨晚经过一番拨弄,在朋友的指点下,终于可以启用播放DSD文件了!声音实在太好了!超级靓声,之前播放PCM格式的WAV,我感觉MYTEK192 DSD的音质跟prismsound orph是同一级别的,但一播放DSD,那就完全超越ORPHEUS了,那种声音的清晰度、信息分离度、音场、结像、活生感都是前所未有的好,这机器真的很牛逼!

進階玩家

I went to Tsang Fok for audition before. It used HQ player for playing DSD files. But is it true that we need to use Firewire to play the DSD files? TSang Fok used Firewire and it said that Firewire is the best connection. Does it mean that USB or Coaxial will be not as good as Firewire?

新仔玩家

I went to Tsang Fok for audition before. It used HQ player for playing DSD files. But is it true tha ...
sokwan 發表於 2012-2-2 20:49

其实MYTEK这台机的USB接口也很好的声音,不比1394差,但声音风格有所不同,USB声音略微饱满亮丽一点,1394则柔顺、暗一点,但两者差别很小

進階玩家

回復 38# fseon

fseon,

Thanks a lot for your explanation. Is the DAC sensitive to the USB cable? Many Chings suggest that USB cables matter a lot for the sound.
However, the USB in the DAC is run in a asy model which will re-clock evreything from the source, the USB cable looks "irrelevant" to me. Do you have any idea?

新仔玩家

对mytek 很感兴趣 不知道还有没有其他用户分享一些经验
最好能有和linn 的ds系统的对比。。。