設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 反斗車王

[討論] 完,唔再玩了~

進階玩家

嘩....大玉都有CHING真利害
我都因執屋搵左D野出黎,

有部份GAME仍在屋內尋找中,有機 ...
kmissp 發表於 2011-12-1 20:15

正!F-ZeroGX絕對係最強賽車!
黃色巨人我都想買翻 最衰無出美版
Donkey Konga連鼓旺角都有賣,$199全新,但我都係想買1+2果套......

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

呢部確實係好機, 機能方面起碼高過 wii
唔明點解老任唔係第三方廠方面解決遊戲少既問題, 偏偏走去開發開發 ...
akira11092 發表於 2011-12-1 13:28

冇咩跡象顯示GC機能比Wii要強~無論係CPU定GPU頻率Wii都比GC要優勝~雖然未至於可以用上「超越」兩字,但Wii起碼唔會比GC差~《黃昏公主》畫面算係出色~再唔係你搵MP3同MP2比下就知~當然Wii本身就好多PS2畫面級別嘅遊戲~不過講到第三方個問題~唔計任記本身個製造委託費用~佢部機個對像都唔傾向核心玩家~睇返Wii最賣得嘅第三方核心遊戲只係得返Capcom果堆移植作品~其他咩《Red Steel》﹑《Mad World》或者係《Conduit》都唔太賣得~而最抵死係佢果D第一方作品大部份係好好賣~正如Activision個宗旨~既然全球每年肯定有成二千幾萬人買哩款遊戲~而自己嘅下半年業積又靠佢黎救命~咁與其搞咁多野去取悅人地倒不如安於現狀~賺哂眼前錢就算數~

進階玩家

冇咩跡象顯示GC機能比Wii要強~無論係CPU定GPU頻率Wii都比GC要優勝~雖然未至於可以用上「超越」兩字 ...
@肥狗仔@ 發表於 2011-12-1 21:06

通常買得老任主機都係為玩老任自家出既遊戲,Mario、Zelda、Pokemon本身已經好夠照,如果老任可以出多D青年向、成年向既遊戲,就會更加好,可惜老任現時錢唔多,搞咁多野可能會仲衰

鉑金玩家

Zelda of WiiU, is it a real game or just a demo ?

超任年代老任玩哂,但依家唔同,四面受敵,老任應該保持佢個人風格之餘,都應該跟跟個市場走,出多D較多完 ...
反斗車王 發表於 2011-12-1 20:00

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

Zelda of WiiU, is it a real game or just a demo ?
ccfa_hp 發表於 2011-12-1 22:13

demo~

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

當年我冇買 Gamecube, 但係好多 Game 都想玩,
之後買o左 Wii, 都曾經試過走去搵番 d GC game, 不過真係好難搵

進階玩家

ccfa_hp 發表於 2011-12-1 22:13

係一個demo黎,希望WiiU真係做到咁既Zelda啦

回想當年Gamecube都有一條demo睇,當時個個都超期待呢隻Zelda,最後出左Wind Waker,好多人都XXX老任........ (雖然自己本身好鐘意WW...)

進階玩家

當年我冇買 Gamecube, 但係好多 Game 都想玩,
之後買o左 Wii, 都曾經試過走去搵番 d GC game, 不過真係好難 ...
kingdomhts 發表於 2011-12-1 22:24

係呀,就算當年係老任Gamecube既年代,香港D鋪頭好多都唔會入GC D game,同依家Wii既狀況可以話差唔多

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

Gotchaforce呢隻神作師兄都有玩?
儲哂d機未? XD 仲有特別版機啊 XDDD
F-ZERO, Metroid Prime, baten kaitos 1 & 2 呢幾隻算係當年老任超hardcore向既遊戲
但偏偏老任出得越hardcore就越小人留意

進階玩家

Gotchaforce呢隻神作師兄都有玩?
儲哂d機未? XD 仲有特別版機啊 XDDD
F-ZERO, Metroid Prime, baten kaitos ...
Will 發表於 2011-12-2 00:03

Gotcha Force就係當時錯過左,依家要搵隻都難,可能遲D上外國網買,唔知買日版定美版好...

無儲特別版機,早知當年出部Tales of特別版機啦....

唔好唔記得Fire Emblem,超hardcore、熱血!F-ZeroGX我仲買埋個原廠軚盤,不過發覺用手掣仲好....

如果當年GC有隻好似Xenoblade既大作就正