設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

[其他] 有關文章 "Viablue石墨化震腳" 的道歉啟事

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

我接受 !  No problem!

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

大王唔好介懷....其實最重要係有效果.

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

我都係見到 大王同線王講到咁堅, 所以訂番 2 SETS, 至於材料都係其次~~~最重要係個結果,  ...
gats 發表於 2011-11-14 13:09

始終每個人耳仔同喜好都唔同, 我地只係將嗰日聽到同宜家感受到既效果話比大家知, 靜咗同cut頻有無直接關係唔敢講, 不過我諗大家最好都係自己試過先好作任何決定!! 呢次小弟同小瑟大王一次少許幼稚既行為令大家有任何缺失真係好對唔住!!

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

我地作為論壇,亦算大眾媒體,錯就是錯! 仲是今次供應商放料,無求証清楚都係自己的負任,Post76 係一個有 ...
wil-wil 發表於 2011-11-14 13:12

唔好意思呀wil總, 呢次拉埋你地版管組落水!!

鉑金玩家

76 榮譽慈善家勲章76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

影音玩樂網吖ma,大家上嚟吹吓水玩樂吓啫,只不過係買玩具玩吓啫又何必咁認真呢?!雖然我都係要食樹皮過日子,但係都pat pat痕跟D Ching一齊團購咗2set,況且我又唔係咩專家...係咩物料唔重要,最緊要有效果,玩完先算啦

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

小弟真係唔係研究專家, 初初聽hifi都係"pat pat"痕去試, 一直以嚟都無話點去check下佢咩物料架構點做功, ...
ykluk 發表於 2011-11-14 12:33

六爺, 呢件事同你冇關的, 只係我自己冇去證實原料就話左你知, 攪到你依家好似二頭唔到岸咁, 呢次真係SORRY哂呀!!!!
其實你都係玩家分享, 跟本都唔關係事~~~ 唔好諗埋一邊啦~~~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

18樓都重要話呢啲係石墨嚟!!!
avlam 發表於 2011-11-14 12:33

其實呢件既野物料, 如果大家囉過上手, 跟本冇咩人會懷疑佢唔係石墨, 因為個質感都真係十分似, 所以小瑟一開始聽到都不以為然, 仲以此做主旨, 呢次仲連累埋六爺文章出錯, 真係罪大惡極呢!!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

No problem bor!

進階玩家

無問題

5萬

總版管

始終每個人耳仔同喜好都唔同, 我地只係將嗰日聽到同宜家感受到既效果話比大家知, 靜咗同cut頻有無直接關 ...
ykluk 發表於 2011-11-14 13:31

六爺, 你月講得多SORRY, 小瑟就月唔知點好.......呢單野真係唔關係事架喎, 小瑟誤會左原料, 你信小瑟照打, 唔關你事架喎, 你係耳聽為準地分享, 唔好再怪自己啦!!!!

你唔出野, 係我地一眾版版既捐失呢, 亦都76最大既損失呢~~~~

我都有諗過好唔好唔出野, 不過學RICE兄講, 以後只討論效果, 不討論材料咪OK囉, 材料由大家去產品嬝頁自己慢慢搵就好了.

講真, 貴價野我小瑟就買唔起, 有平平地既小玩意, 又何妨同大家介紹呢?? 好似極光HDMI線咁, 係好既只FOR自己用, 咁就完全違背左FORUM既意義呢!!

講真, D人係睇小瑟唔順眼既, 我點解釋都冇用, 但明白小瑟既就會知道究竟係咩一回事, 呢件事又唔係同你有直接關係, 你改返個主題同內文就可以了, 呢D野, 唔需要太上心的呢, 講衰D, 你都係比我"線"的!!!~

Post76玩樂網.