設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: PP-HK

[CD機] 不公平的對决--Naim Vs Linn

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

Yes....應該同CD5XS差唔多價位
bbocram 發表於 2011-11-14 21:58

價錢同MDS差唔多, 但加埋個XPS就估計去到ADS價位, 咁就要睇佢質素了。

高級玩家

naim 咪就黎出部 XS series 既 Network Player 囉
bbocram 發表於 2011-11-14 20:14

多個wireless, 有好有唔好
好就唔駛就lan cable. 唔好就係無得用lan cable 較聲同埋家中如果wireless 差最後又要用返lan cable.

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

多個wireless, 有好有唔好
好就唔駛就lan cable. 唔好就係無得用lan cable 較聲同埋家中如果wireless 差 ...
sw20 發表於 2011-11-14 22:53

呢部係有lan in, wireless當係送既。不過, naim最衰係加cap, 唔加又唔安樂, 加就隨時俾多double錢。

黃金玩家

SrZorro

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

回復 57# PP-HK

係呀. 不過聽既係薄版既 Klimax, 好靜好有音樂感. 毒就服左喇. 不過真係冇銀玩....

黃金玩家

SrZorro

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

我記得la, 呢部有din output但係要用個乜鬼xps xs咁個喎。
PP-HK 發表於 2011-11-14 21:36

係呀. 之前都同你吹過啦. 都唔知俾佢激死定笑死. 咩事 XS 要用 XPS upgrade. 咁我點入呢又.

鉑金玩家

Yes....應該同CD5XS差唔多價位
bbocram 發表於 2011-11-14 21:58

之前都抗拒你既毒性, 但玩過部MDS又中中地, ching你有冇加xps? 幾時俾機會我上黎學下野?

鉑金玩家

係呀. 之前都同你吹過啦. 都唔知俾佢激死定笑死. 咩事 XS 要用 XPS upgrade. 咁我點入呢又. {:6_206 ...
ivanyiu 發表於 2011-11-14 23:05

我都記得了, 就係naim既接班人太想搵錢先嚇怕哂囉。

鉑金玩家

回復  PP-HK

係呀. 不過聽既係薄版既 Klimax, 好靜好有音樂感. 毒就服左喇. 不過真係冇銀玩.... ...
ivanyiu 發表於 2011-11-14 23:03

renew DS?

高級玩家

回復  PP-HK

係呀. 不過聽既係薄版既 Klimax, 好靜好有音樂感. 毒就服左喇. 不過真係冇銀玩.... ...
ivanyiu 發表於 2011-11-14 23:03

毒唔到我,因為沒$$$$

黃金玩家

SrZorro

回復 53# bbocram

係. 望上佢個 spec. XS series 要用 XPS upgrade 架. 咁我地D玩緊 XS series 既. 加 flatcap 都唔夠喎. 如果佢可以用 flatcap 你話幾 fit 呢. 我買隻 for 佢同 NAIT-XS. fit 哂.