設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: Hon

[其他] 對於今日出既美國隊長鐵盒...一談(多謝好心ching幫我買到)

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

我覺得呢批鐵應該仲有小量貨既, 好似之前隻異形侵略戰咁.

我買唔到呀, 但我又唔係好擔心嗰隻...haha

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

其實點出法都會比人話, 只出2D, 有人話點解唔出3D版, 只出3D版,有人話我無3D TV呀. 再唔係出晒2D+3D啦!  ...
Ken704 發表於 2011-10-26 00:29

認同呀Ken Sir!
另一方便, 一句講晒, 呢隻268有2D+3D已經比起老變3得隻2D賣268...... 好低喇!
..玩AV最緊要識睇開d, d聲唔o岩聽, 苛包又唔生性, 唯有學識用耳仔就架生啦... >_<

黃金玩家

其實睇番今日大家版友嚴陣以待等今日, 有版友幫手格價, 亦有版友幫其地師兄買, 盡顯76互相幫助精神! 講真 ...
Ken704 發表於 2011-10-26 01:23

直情緊張刺激啦! 見d師兄急急腳一殺入舖就係問要"美長鐵", 一話無貨就gogogo下一站, 返到黎睇返d師兄真係有好多都入唔到, 可惜...
..玩AV最緊要識睇開d, d聲唔o岩聽, 苛包又唔生性, 唯有學識用耳仔就架生啦... >_<

黃金玩家

係一個市場定律! 其實每一位買家一定想最低位購得心頭好, 而每一位賣家亦想最高位售出. 值唔值係無得同人比 ...
Ken704 發表於 2011-10-26 00:57

其實我都覺得鐵盒係靚好多, 不過我自己一隻鐵都無買過, 一來我粗手粗腳一定整花, 二來我鐘意睇戲都係收套戲, 要俾多少少買鐵我又唔太願意, 價值觀問題姐, 唔係俾唔起既.... 好似上次Fast Five "MTR版"又平又靚又易買到, 一樣無法令我入手, 我都係買膠盒. 學Ken Sir話齋, 人人追求既野唔同囉. 不過見到d師兄收鐵真係好靚又開心! 各位努力呀!

黃金玩家

回復 9# ricky0706

go to 屯門市中心買 , I see over 20pcs stock 美國隊長鐵盒 ( $ 28x)
Billy Wong

銀級玩家

CD Wx 昨晚都有鐵貨

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

CD Wx 昨晚都有鐵貨
JollyRoger 發表於 2011-10-26 11:39

CD WARE......我去到賣晒LA.

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章

尋晚上水見到有 $29X

星級玩家

回復  ricky0706

go to 屯門市中心買 , I see over 20pcs stock 美國隊長鐵盒 ( $ 28x) ...
cheapywong 發表於 2011-10-26 11:34

師兄, 今日見到?

高級玩家

76-FC 藍寶石勲章

見咁多ching都入手登佢地happy先....

今日因為有碟同ching交收, 所以落左去mk, 順便睇下呢隻鐵盒賣成點.

...
Hon 發表於 2011-10-25 22:42

請問y西即係邊間, mk 係邊度有 ?
thx