設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: wil-wil

[AV擴音機] Pioneer 遙動聲色試影會後討論

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

今次個人最滿意雷神 + 變3 兩段 自己都set 唔到咁好吖

考慮由 71(改) 升級 85

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

講返今次仲有小小驚喜, 雷神果段估唔到都真係OK好睇同好試喎, 攪到我好想依家開返套戲, 正正經經由頭睇返一 ...
小瑟 發表於 2011-10-8 21:55

我都話雷神第一段打得好睇啲, 況且試機一流, 又黑又快, 部amp同projector有乜唔掂都知道晒!!
快啲睇啦!!!

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

今次個人最滿意雷神 + 變3 兩段  自己都set 唔到咁好吖

考慮由 71(改) 升級 85{:1_253: ...
pariswong 發表於 2011-10-9 00:45

我都估唔到老變3隻bd啲聲咁正, 一定要買!!!

3萬

白鑽玩家

aiya... this time 抽唔中><  有沒ching 今次同上次5009 event 都有去可以講講有咩主要分別??

thank all  ...
benny888 發表於 2011-10-9 00:06

我本來一直都諗住買809, 家下有啲動搖...

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

由原本冇得聽變到有得聽真係好開心!
多謝晒各位 Post76 的要員及今次活動的各單位!
我覺得部85真係好"正", 低頻勁左! 小瑟兄的調機技術真係好掂
自己用緊P記73都有心動UPGRADE.....
TV:Sony 40NX710
AMP:Pioneer LX73
Power Amp: HD-5250SE
BD:OPPO 93
CDP:Marantz SA-15S2 B.E.
Int:Krell S-300i
F:816V
C:CC800V
S:MS Carnival 3
Sub:HRS-12(AQ Sub-3)

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章

佢調野一向都有一手 成鬼日都調,調調下仲話走去攞埋 d 調野認證,我 d 懶懶玩家都係留比佢慢慢調 ...
wil-wil 發表於 2011-10-8 20:24

大王熱衷AV,不斷改進,係我地post 76兄弟嘅福氣!

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章

我都估唔到老變3隻bd啲聲咁正, 一定要買!!!
ykluk 發表於 2011-10-9 00:47

點都好過响飛機度睇嘅

3萬

白鑽玩家

點都好過响飛機度睇嘅
joelcan 發表於 2011-10-9 00:58

咁坐飛機唔睇戲無嘢做嘛, 本來睇《情迷午夜巴黎》, 點知佢講埋啲以前既巴黎大文豪我都唔知佢up乜...咪轉睇返老變3囉...

高級玩家

自己都用緊P記,但未用過PQLS...覺得85除左力水足分析力好之外,開左PQLS時人聲同背景分隔好明顯好左所以聽多左細節之餘又好似聽多左表演者演繹時既瑕疵

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 1# wil-wil

今日呢嗰分享會非常成功,辛苦曬所有工作人員,尤其係小瑟師兄,放咗咁多時間去SET機,效果非常滿意 ,不過我嘅目標55今日試唔到,有些小失望囉,我其實Join咗呢到唔係好長時間,不過如果係透過網站呢種型式嘅分享會我就係第一次參予,首先地點:地點絕對超方便 ,第二時間:我自己就通常星期六下午就比較多私人時間抽出 ,星期一至六要返工無時間,搵食無辨法啦 ,星期日就唔使講嘢啦  !老細要去邊就要出動,所以理應啱時晨,第三埸地:其實呢嗰埸我都有上過去的,不過就無入過去嗰間試音房,間試音房冷氣都足夠,空間都算係咁,我曾經有一段時間都有用P記的擴音機,不過佢始終唔係我杯茶,所以我都係要回歸。大家唔好介意,小弟有個小小的意見,如時間許可給參予分享會的會員向P記查詢有關P記的產品詳情就更加好,尤其係小瑟師兄放咗咁多時間去SET機,都係一個非常有參考價值的分享。
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼