設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: wil-wil

[AV擴音機] Pioneer 遙動聲色試影會後討論

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

我 PM 話你知 ... 不過舊野黎!

請問你用乜AMP??
jeremymak 發表於 2011-10-8 21:27

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

整體滿意 !可惜試吾到 BDP440 及睇到 BDP 操作介面 。不過其實塲地都好靚 ! ...
edlsang 發表於 2011-10-8 19:08

係囉, 我第一下聽到冇得用 55, 都已經打左個突, 最後竟然連440都出左問題, 真係有D失望, 不過好彩部 85 聲底同可以校出來既效果, 都做到我要既效果, 咁都算補返數啦~~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

2萬

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

我都係講事實........
孤身走我路 發表於 2011-10-8 19:51

你用緊部A1HD唔通你會換85???

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

多謝post76 , 影音天地 同 p 記代理俾大家一個咁正嘅視聽體驗會,我真係好彩,可以候補上 ...
kenneth_obee 發表於 2011-10-8 19:10

我都覺得好滿意,多謝咁多位嘅安排
pmhome 發表於 2011-10-8 19:15

Thx all Post76 and Pioneer staff!  Good demo!

Still struggling Onkyo or Pioneer!   Too bad... Miss  ...
rayzine 發表於 2011-10-8 19:25

今次真係大家都各施其職做好呢個EVENT, 我自己都對今次既TEAMWORK精神好滿意呢!!
另外更加要多謝各位CHNIG星期六都抽空出席啦, 我覺得今次二場既氣氛都好好, 係就係"支力"D, 依家隻腳同條腰都勁痛呢~~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

今日叫做首次聽amp試音會,雖然自己用過D記,依家用緊Y記,但一向都知P記分析力好,果然沒有失望,幾套試片 ...
joelcan 發表於 2011-10-8 20:09

今次可以講過係小瑟考完THX之後, 第一次全程SET哂, 時間雖然都用左四個鐘左右先攪掂, 不過影音天地個場又靚仔, D喇叭又RUN-IN左一排, 先天條件算係幾唔錯呢.

好彩有本IPAD, 如果唔係我都未必會記得哂尋日SET機時既音壓, 用咩MODEL, PQLS 林林沉沉既野, 不過返來睇到大家對整體表現都覺得係收貨既, 我今晚都算訓返一場好交呢~~~

評分

參與人數 5威望 +50 收起 理由
hit87761 + 10
williamkfc + 10
obee + 10
rayzine + 10
chhanthony + 10

查看全部評分

Post76玩樂網.

5萬

總版管

佢調野一向都有一手 成鬼日都調,調調下仲話走去攞埋 d 調野認證,我 d 懶懶玩家都係留比佢慢慢調 ...
wil-wil 發表於 2011-10-8 20:24

你唔係懶, 你係精呢, 你精人出口, 我笨人出手丫麻, 不過我都OK ENJOY SET機既過程呢~~哈哈

Post76玩樂網.

5萬

總版管

調你 ... 部機! 幾時去孤兄到家訪下? 我都好想見識下你套野,唔係突然轉會派記我就見識唔到  

...
wil-wil 發表於 2011-10-8 20:35

去孤兄屋企家訪, 求之不得啦~~~

Post76玩樂網.

5萬

總版管

我作為天記用家廠,都覺得P記今次低音直迫癲龍,係複雜嘅環境聲音下仍然表現清晰!高音唔會似上代咁標,特 ...
wllee 發表於 2011-10-8 21:09

講開LIVE, 尋日試左學友仔先既, 嘩.......心諗, 唔係咁聲下馬, 唔通聽日冇得試演唱會???
好彩天地果邊仲有一隻蔡姐姐, 即時再入碟試埋............好彩, 對辨好多, 如果唔係今日大家真係冇得玩PQLS呢~~

Post76玩樂網.

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

總佗主,你咁講 ...

你唔係懶, 你係精呢, 你精人出口, 我笨人出手丫麻, 不過我都OK ENJOY SET機既過程呢~~哈哈 ...
小瑟 發表於 2011-10-8 21:43

5萬

總版管

你用緊部A1HD唔通你會換85???
avlam 發表於 2011-10-8 21:33

你聽佢講啦, 佢雖然口就讚, 不過我相信佢心內天龍把火, 係冇咁易熄既~~~

(雖然呢二年天龍真係另佢好失望 )

Post76玩樂網.