設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 阿定

[發燒碟] 劉美君 [Love Addict] 高清影音專輯會 - 事後討論及 p5#41 預告片

3萬

白鑽玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

今次分享會最大得著當然係可以見到Prudence真人啦!第二得著就係可以同咁多位版主、網友一齊喺一個咁專業嘅試聽室聽Prudence呢隻咁有水準嘅CD,仲有睇到唔係好多人睇過嘅演唱會BD版!今次隻CD係發燒級制作,更加可以突顯Prudence嘅超水準演繹!Prudence今次真係好用心好投入去唱每一首歌,每一首都咁精彩!真係好可惜上次無去睇佢嘅mini concert,原來真係好正好精彩!今次睇番BD,真係無得彈,尤其係重新演繹廿多年前嘅午夜情,又有另一番味道!喺呢度多謝76各版主安排今次分享會,仲有環球同大昌嘅悉心配合!

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

評分

參與人數 11威望 +100 金錢 +10 收起 理由
245141525 + 10
mankoo米高 + 8
ngansir + 2
kingking1970 + 10
minimoai + 10
wil-wil + 10 + 10
Ken704 + 10
hugo2009 + 10
hryu + 10 第一次見面,多多指較
rlwk2009 + 10
KING + 10

查看全部評分

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

現場好多師兄影左相,有d仲拍左片,大家快d貼多d上來,版主貼幾多相都唔夠你地會員貼的相同分享的感受更為真實!

高級玩家

76-FC 藍寶石勲章

首先多謝各位版主
給我一個難忘同開心的劉美君 [Love Addict] 高清影音專輯會
劉美君談話直接 風趣幽默 相片為正
而多謝2位版主幫我渣着2枝攝燈
加上各位76師兄耐心等侯我set燈時間
我真的感激不盡
多得你們
我先影到依楫高清相片
如果想要大合照的高清大相的師兄
請PM我啦

x

評分

參與人數 26威望 +250 金錢 +20 收起 理由
jack331 + 10
ctwdavid + 10
fishball + 10
kcmak43396 + 5
sunboy + 10 Good !
mankoo米高 + 10 very good!
oops + 10
SonSon + 10
wil-wil + 10 + 10 影得最興奮的大合照
edison133 + 5
Will + 10
minimoai + 10
小瑟 + 10
edlsang + 10
Ken704 + 10
鐵心心 + 10
hryu + 10 老細被毒得好開心,笑得好甜! ...
koo9726 + 10

查看全部評分

黃金玩家

咁深架問題都答到底你攞到隻碟!
好開心!見到劉小姐,隻"你把我灌醉"真係令我醉咗!
又有碟送,無得頂! ...
ykluk 發表於 2011-6-18 18:27

黃金玩家

hugo 好野,可以令全場氣氛推至120% 先可以影到大家咁開心架相!

高級玩家

76-FC 藍寶石勲章

而mankoo米高 版主雖然同佢食過一次晚飯
佢依然記得我 總記得我係攝影區其中的一位影友
加上佢同另外一位版主俾左我一個大好機會
我先影到依輯全體照

3萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

首先多謝各位版主
給我一個難忘同開心的劉美君 [Love Addict] 高清影音專輯會
劉美君談話直接 風趣幽默 相 ...
hugo2009 發表於 2011-6-18 21:33

睇相都好正!
祇回應不推介!
"別人笑我太瘋癲,我笑他人看不穿"

黃金玩家

以下是小弟個人感受,不喜勿插

個劉美君高清影音專輯會真係正,氣氛好好,第一次見到各大版主雄風,對76又多了一份親切感!

2CH已經比係屋企聽多好多嘢,睇BD重正,個種包圍感真係好到無得頂!

尋晚聽原來的我,重比老細捉住跳舞
老細話成隻碟D歌都好啱跳舞喎,女人聽嘢係唔同D!

為左同老細一齊黎,我將佢都踢埋入會(Post76),你話我幾狠心呢!

希望以後有機會多D參加Post76活動,順便推埋老細入火坑,第日升呢都容易D

x

評分

參與人數 7威望 +70 金錢 +10 收起 理由
wil-wil + 10 + 10
hugo2009 + 10
KING + 10
rlwk2009 + 10
jt24 + 10

查看全部評分

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

咁深架問題都答到底你攞到隻碟!
edison133 發表於 2011-6-18 21:43

Edison兄,其實個答案之前劉小姐有講出嚟㗎,不過我見無人答,咪呃多隻碟啫...

黃金玩家

回復 17# KING

King sir,真係好正,如果你都黎玩埋一份就重正!