設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[PS3] 你地Download左幾多PS3 free game?

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

係人都知PSN有GAME送,不過唔知大家有幾多PS a/c同用咩a/c去DL,總之有game送就唔駛同佢慳,
我都係睇準隻Dead Nation,本身之前想買,點知唔記得左,冇左件事,真好彩。
WipEout個個PSN都送,但我諗冇咩人會DL,除左我......我冇得"簡"。
只係2011年4月21日前登記嘅人先可以download....

HK PSN最垃圾,我只推介The Last Guy,送:
1, The Last Guy (中英文合版)
2, Come on, LocoRoco!! BuuBuu Cocoreccho (中英文合版)
3, Trashbox (中英文合版)
4, WipEout ®HD Bundle (英文版)
5, Hustle King (英文版)

5隻我已經買左3隻,所以重開後我會download:
4, WipEout ®HD Bundle (英文版)
5, Hustle King (英文版)

---------------------------------------------------

US PSN,最有心,有InFAMOUS同Dead Nation,送:
1, InFAMOUS™
2, Super Stardust™ HD
3, WipEout® HD Bundle
4, LittleBigPlanet™
5, Dead Nation™

Super Stardust係PS3 3D game中效果最好,3DTV必玩。
我已經downlaod左︰
2, Super Stardust™ HD
5, Dead Nation™
因為InFAMOUS同LittleBigPlanet已經買左。

---------------------------------------------------

UK PSN好在有一隻唔同,送:
1, LittleBigPlanet
2, InFamous
3, WipEout HD/Fury
4, Ratchet & Clank: Quest for Booty
5, Dead Nation

剩翻一隻Ratchet & Clank: Quest for Booty,已經download埋,好在有中文。
downlaod WipEout HD/Fury 原因係因為哩個a/c會比朋友用,所以如今DL左,咁佢地用自己HK PSN時就可以諗少隻。
只係我冇里頭要重複隻垃圾....

另外可以同朋友交換a/c,反而其他地區D a/c都係dl demo用,分比人,人人有game玩,大家開心,
如果佢地上面一隻都冇,只要每個a/c download嘅野唔同,就分分鐘downlaod晒落黎都得。

最唔抵係我,只download到5隻.....

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

回覆: 你地Download左幾多PS3 free game?

我得HK PSN, 乜都唔download,因為真係好垃圾

發送自我的 Desire HD 大板凳

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

我得HK PSN, 乜都唔download,因為真係好垃圾

jarjarlam 發表於 2011-6-7 02:33

The Last Guy囉...
雖然哩類GAME唔係個個玩,不過夠簡單,幾過引...

銀級玩家

我港,歐,美,加,日都有account,所以基本上d game 我可以download 晒,但真係唔係好知點揀,隻隻都唔係太大興趣,同埋我無乜位剩。infamous我之前買過,太悶放左,而家唔駛錢會dl番,另外我會揀little big planet同dead nation

銀級玩家

我港,歐,美,加,日都有account,所以基本上d game 我可以download 晒,但真係唔係好揀得落,加上我無乜 ...
kevchan1103 發表於 2011-6-7 10:02

日本a/c入唔到丫,唔鬼知佢送咩.....
infamous叫真係幾唔惦,不過叫做好過冇,至少唔似hk咁比埋d唔等駛野...
little big planet我唔係好識欣賞,只係我條女同佢d朋友上黎玩就好鬼開心....哩隻都係岩女仔架喇。

成個list 唯獨dead nation同Super Stardust比較吸引...
Super Stardust雖然玩法好一般,不過佢嘅3D效果真係勁,2百幾M比$買就唔抵,加下免費梗係唔放過啦。

銀級玩家

回復 5# marcolau
我記得日本唯一同其他psn唔同係隻"無限迴廊",其餘幾隻其他psn都有...
其實都唔知點解hk psn要咁耐,野又最少,用家又最少(其他國家psn又有電影乜乜勿勿,而hk人會register其他國家psn,但其他國家既人係唔會用hk psn,因為太廢),應該最少野整係佢,但最遲開番又係佢。所以psn hk班友真係食得屎!

銀級玩家

回復  marcolau
我記得日本唯一同其他psn唔同係隻"無限迴廊",其餘幾隻其他psn都有...
其實都唔知點解hk p ...
kevchan1103 發表於 2011-6-7 10:24

無限迴廊,又買左....

HK屬少數地區,係冇咩人理架啦。

岩岩個朋友話隻infamous係英文。

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

我有日、港、英、美、澳psn...暫DL咗1 InFamous
2,  LittleBigPlanet
3, Ratchet & Clank: Quest for Booty
4, Dead Nation...其他未DL.....

銀級玩家

我有日、港、英、美、澳psn...暫DL咗1 InFamous
2,  LittleBigPlanet
3, Ratchet & Clank: Quest for Boot ...
magicmilk 發表於 2011-6-7 12:49

哩幾隻最抵....
其他都係過日神(或浪費時間)....

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

回覆: 你地Download左幾多PS3 free game?

其實我最想要dead nation, 不過香港唔送,真係衰格