設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: tomc

[合併式擴音機] 試左好多套16-31K嘅西裝(已買入Marantz SA11s2(p12)+Luxman 505U(p14))

專業玩家

i have tried naim(CDP, PRE+power+cap) push triangle, suprisingly quite good. you can try.
but if you consider naim, you should inlcuded flat or hi cap, otherwise it is not a set.

my personnel taste will be naim or atoll.

專業玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

I will go to try at TST showroom, around 6:00pm today.

專業玩家

I will go to try at TST showroom, around 6:00pm today.
tomc 發表於 2011-5-3 17:25

at least 2nd hand price will be good for naim! naim good for vocal, violin. not good at jazz or classical for entry model. atoll is balance all around but not outstand on any fq.
for example : score 10 -
naim
high - 3
mid - 5
low - 2

atoll
high - 3
mid - 4
low - 3

just my 2cents.

專業玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

Atoll 本質唔差,尤播中小交響樂都有一定水準,但同我中意嘅音樂有出入,夾三角唔係最好嘅配搭!而且要27k呢!

專業玩家

Atoll 本質唔差,尤播中小交響樂都有一定水準,但同我中意嘅音樂有出入,夾三角唔係最好嘅配搭!而且要27k呢!

1萬

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

Atoll 本質唔差,尤播中小交響樂都有一定水準,但同我中意嘅音樂有出入,夾三角唔係最好嘅配搭!而且要27k ...
tomc 發表於 2011-5-3 17:48

Atoll 夾乜喇叭好呀,師兄?

專業玩家

這點真的不清楚!但我會先選好喇叭,這樣比較易配!

專業玩家

Atoll 本質唔差,尤播中小交響樂都有一定水準,但同我中意嘅音樂有出入,夾三角唔係最好嘅配搭!而且要27k ...
tomc 發表於 2011-5-3 17:48

may be tube amp is good for you. Leben is quite good ar! or melody is ok.

專業玩家

may be tube amp is good for you. Leben is quite good ar! or melody is ok.
matt 發表於 2011-5-3 18:16

剛試完Naim 5i2(CD+amp), 感覺中頻較高低頻突出,鍾意聽人聲配D18絕對係一個好選擇。Naim嘅高頻比較暗淡,我估夾Triangle高音horn都唔錯,但音樂襯底可能會欠缺一點活潑。
一set連喇叭線已經over40k,又係另級別!

黃金玩家

師兄: 你試過用505U推Traingle唔ok嗎? 我見大家用得咁開心,仲想轉Tro..... 咁有冇意 ...
chakat 發表於 2011-5-3 14:07

我覺得吾得, 太清薄爽, 可能係隻Trio末煲好(佢話開箱左兩日 )