設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: Post76 GroupBuy

[官方團購] [電源線團購]Northwire 18A 無屏蔽+Ortofon 3900電源線(已交SF出貨)

關閉 [複製鏈接]

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

小瑟兄,SEND左MAIL去改ITEM,但仲未有回覆,煩請跟進.

專業玩家

小瑟兄:
已入數,又係上傳入數證明文件時,不能"查詢我的訂單"及"找不到訂單記錄"
現將入數紙email到grouporder@post76.com.煩請查核。
認購項目如下:
認購項目: Northwire 18A + 6尺 + MK 英頭 + 瑞士尾頭Schurter 4781 IEC Plug
  認購數量:1
:認購項目: Northwire 18A + 6尺 + MK 英頭 + 英國製P597 IEC尾頭
認購數量:2

星級玩家

小瑟版主, 忘了check公告, 是否以上團購已完給~!? 謝謝~!!

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

小瑟兄,  
貨品有出入send左E-mail去改了,  但未有回覆,煩請跟進。 謝謝
SAMLLB

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

小瑟兄,  
貨品有出入send左E-mail去改了,  但未有回覆,煩請跟進。 謝謝
samllb 發表於 2011-5-1 21:58

小瑟兄,  
我既貨品都有出入send左E-mail去改了,  但同樣未有回覆,煩請跟進 , 而且我E-MAIL入面好似唔見有ACC. NO 入唔到數架喎......請更改回覆時順手SEND埋俾我啦!! ~~THX!!   
Amp:Anthem MRX-710/Bp:Philips9600/SACD player:Luxman D-03 Deluxe+Calyx DAC /Int.Amp:Melody Super 34(KT77)/Fs:A4SPT-VP 酒桶仔/Cs:QUAD L2CENTER/Rs:Quadlite/W:800Ultra/PC:Gutwire3.1&5.1/ISO FOCUS

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

小瑟兄,  

貨品有出入send左email去到grouporder@post76.com改了,  但未有回覆,煩請跟進。
謝謝 !

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

各位團友放心, 你地既MAIL一定會跟進, ITEM錯既會呢二日攪返好, "查詢我的訂單"及"找不到訂單記錄"我地會CHECK真系統先, 因為之前系統改左小小野, 依家可能有小小誤差都唔定, 我地會盡快修復同查清問題之後, 再逐一回覆大家架勒, 因為呢幾日都係假期, 團購版主都要照顧屋企, 所以希望大家耐心等候.

再三多謝各位支持, 總之點都好, 已經 ORDER左既我有哂 RECORD係手架勒, 點都一定會做好哂大2既ORDER先既, 最多全部轉返人手入資料架姐~~

MANY MANY THX!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 197# 小瑟

小瑟兄:

我收到入數要求,但冇入數的資料和AC,
可否在此post出來,我入完數再email給你們確認呢?有勞!

進階玩家

76-FC 藍寶石勲章

小瑟兄:
zaku0511已入數,又係上傳入數證明文件時,不能"查詢我的訂單"及"找不到訂單記錄"
現將入數紙email到grouporder@post76.com.煩請查核。
認購項目如下:
Ortofon 3900 Silver 團購 + 6尺 + MK 英頭 + 瑞士尾頭Schurter 4781 IEC Plug
認購數量: 1
地址是 shop 148 青衣城 青衣 新界
thx

高級玩家

自閉聯盟

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

對不起各位團友 , 由系統程序有問題 , 所以之前的上傳入數證明表格不能操作 . 現已更新 , 新的入數電郵會立即發出 .