設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: Post76 GroupBuy

[官方團購] [電源線團購]Northwire 18A 無屏蔽+Ortofon 3900電源線(已交SF出貨)

關閉 [複製鏈接]

3萬

白鑽玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

收到入數E-mail,有兩個問題想了解清楚:
1) 郵遞地址(中文),但我之前填嘅係英文,有冇問題呢?需唔需要更改番呢?
2) 沒有入數嘅總金額,咁係唔係自己計好就入嗰個數呢?我住將軍澳,按資料係偏遠地方,咁需唔需要自行加$30,定係到收貨嗰時畀現金個速遞呀?
請盡快回覆我啦!

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

回復  小瑟

小瑟兄,我已定了一條18A,WG-5266i美頭,但我的拖板原來是英相,但能插美式頭那種。唔 ...
sai_sai_1977 發表於 2011-4-28 14:40

可以造到的,完成後有反相標示.
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

今日一次過出左確認EMAIL同入數EMAIL, 確認 EMAIL大家可以不理的, 大家可以只留意入數的EMAIL就可以了, 而內容麻煩大家睇返你既ITEM岩唔岩先, 岩就再自行計數入錢去指定戶口就可以了.

如果個入數EMAIL D ITEM有問題, 數目唔岩, 麻煩大家請 EMAIL去 GROUPORDER@POST76.COM, 說明你要加的ITEM名稱, 例如:OT-6-MK-4981 X 1, 之後團購版主聽日就會再UPDATE個LIST之後再出個入數 EMAIL一次比大家的.

JT兄, 因為 SF其實用中英都得既, 不過個快遞師兄話, 用中文就佢地會易睇D咁囉~~哈哈, 所以中英都係冇所謂既~~~
對呀, 你計岩數就入數就OK架勒, 如果係送屋企, SF會到付架, 即係送去你度時先會收多你30蚊咁~~

多謝大家支持 Post76團購及體諒今次團購中既延誤呢~~

MANY THX
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

小瑟兄, 個 e-mail 裡面既訂購項目係無左我增訂既一條 Ortofon 3900 + MK + 4981 IEC (6ft), 麻煩你再 check 一次. Thanks !

5萬

總版管

小瑟兄, 個 e-mail 裡面既訂購項目係無左我增訂既一條 Ortofon 3900 + MK + 4981 IEC (6ft), 麻煩你再 chec ...
vincentkhm 發表於 2011-4-30 19:29

如果個入數EMAIL D ITEM有問題, 麻煩你要 EMAIL去 GROUPORDER@POST76.COM, 說明你要加的ITEM名稱 OT-6-MK-4981 X 1, 之後版主聽日就會再UPDATE個LIST之後再出個入數 EMAIL一次比VINC兄你的.

MANY THX!!!

Post76玩樂網.

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

回復 175# 小瑟

email 已 send, 再次麻煩你們~

5萬

總版管

辛苦哂大家就真, 要SEND多次RECONFIRM!!!!

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

呢個我問問師父, 應該係OK的!!!!
小瑟 發表於 2011-4-28 17:20

小瑟,

Can you upload excel file for us?  
    Not easy to double check it.  

5萬

總版管

小瑟,

Can you upload excel file for us?  
    Not easy to double check it.   ...
Netmans 發表於 2011-4-30 21:50

NETMANS兄, 版主已經SEND左入數EMAIL, 入面有哂你認購既ITEM架喎.

Post76玩樂網.

銀級玩家

小瑟兄, 已入網名和我的電郵,但不能'查詢我的訂單'是否我搞錯了?                                           再次麻煩你, 謝謝!!