設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: lkljason

今日終於開始要認真d睇o下電視勒!

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

原帖由 小瑟 於 2008-7-7 05:28 PM 發表
睇 TVB唔算玩AV下馬....睇 日本AV就真係玩 AV勒~~~ 嘩哈哈哈.gif 嘩哈哈哈.gif 嘩哈哈哈.gif

用STB睇TVB經AV amp出聲咪算玩AV囉~~~ 嘩哈哈哈.gif 嘩哈哈哈.gif 嘩哈哈哈.gif 嘩哈哈哈.gif 嘩哈哈哈.gif 嘩哈哈哈.gif

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

原帖由 matthew 於 2008-7-7 05:17 PM 發表
其實jj 你會唔會打機...........如果打就冇計一定係ps3
如果唔打就等sony s350 blu-ray player........us$399 greedy.gif greedy.gif greedy.gif   7月中出.........不過係美國
最緊要係出到bitstream 呢........ps3  ...
原帖由 里奧 於 2008-7-7 05:24 PM 發表
如果真係LIKE打機建議 XBOX360  ,  另加 睇碟 P記 BD30 ~
(咁講又多左個消費選擇 ~) X-eye.gif DDDDDDDD

你地越講越貴,
唔通想毒死jj? 眼眉跳動.gif 眼眉跳動.gif 眼眉跳動.gif

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 綠翡翠勲章

我都考慮緊入部 PLAYER 玩 BITSTREAM , 暫時都係 P記BD30 為首 (不過四千到尾 , 真係睇定D先) , 望埋SONY 7-8月會唔會出埋部新機先 ~  

原帖由 小瑟 於 2008-7-7 17:30 發表

bitstream好緊要, 我依家唔想要部 PS3一來就係冇 bitstream, 二來就係把牛角線太嘈勒~~~;P ;P ;P

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

打架打架!所以暫時ps3應該滿足到我勒!

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

原帖由 小瑟 於 2008-7-7 15:44 發表

未必得, D GAME都要 3百幾, 你仲要買埋個 REMOTE呢....又二百幾!!!

係喎!仲有remote要買

2萬

三潮玩家

J J

bitstream即係乜呢?

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

即係用 hdmi出 av amp先解 dts hd/ dd ture-hd, 依家 ps3要係內部解哂碼先以 PCM方式入 AMP, 再出 5.1, 咁就基本上 AMP只係負責放大個聲, DD同 DTS果D解碼就比左 PS3做, 你知啦, AMP既 解碼一定係正D架麻.
不過呢個對你部機有個好處, 就係唔洗升級都可以玩到 DTS-HD~~~:D
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

三潮玩家

76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章

Sharp iDTV 出手喎

三潮玩家

76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章

若我換了電視都會買部 PS3...只要買幾隻劉華Blu-ray屋企財政一定批 :lol

進階玩家

原帖由 小瑟 於 2008-7-7 17:30 發表

bitstream好緊要, 我依家唔想要部 PS3一來就係冇 bitstream, 二來就係把牛角線太嘈勒~~~;P ;P ;P

其實s350 D畫汁會唔會好過PS3?