設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: @肥狗仔@

[多機種] Battlefield 3 (501樓= =更新《裝甲之怒》實機預告片)

見習玩家

有無咁差呀??
只係beta版, 預左唔係最好架啦!!
其實佢放beta係咪想test server咋?
隻game我又唔驚有好嚴重 ...
RiceR9 發表於 2011-10-3 11:06

死 server 幾時都係最痛苦~又唔知幾時先有得玩~

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

有無咁差呀??
只係beta版, 預左唔係最好架啦!!
其實佢放beta係咪想test server咋?
隻game我又唔驚有好嚴重 ...
RiceR9 發表於 2011-10-3 11:06

試server試Bug哩d會係其中一個目的~其本上今次個地鐵地圖聲稱係比Alpha改善左好多問題~而且地圖某d地方﹑配置都有所改動~DICE都想盡快睇下效果。加上系列已經好耐冇出過64人對戰~用BETA測試一下都係有必要~雖然已經關閉左~

高級玩家

我想問下音效方面做成點?
有冇medal of honor既水準?
因為小弟好怕d鎗聲太假, 十足汽鎗一樣咁聲

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

我想問下音效方面做成點?
有冇medal of honor既水準?
因為小弟好怕d鎗聲太假, 十足汽鎗一樣咁聲 ...
liljon852 發表於 2011-10-5 15:59

比《Medal of Honor》出色~但War Tapes音效模式個變化冇BC2咁明顯~

黑鑽玩家

76 榮譽VIP勲章

比《Medal of Honor》出色~但War Tapes音效模式個變化冇BC2咁明顯~
@肥狗仔@ 發表於 2011-10-5 20:14

download左PS3 beta , 聲音係好正 ! but畫面好差 , 自己都係冇影 , 同call of duty一樣 ! 都唔知點解做個影都咁難 , 好似鬼咁 , 一D都唔真實 ! E方面killzone 同Crysis都細心D ! 見到自己有影真實好多 !
D-Box & Crowson Motion System
JVC Laser 8K HDR DLA-NZ9
madVR ENVY Extreme MK2
oppo UDP-205/PS5/Xbox Series X/Apple TV 4K 3rd Gen
Trinnov Altitude 32-1624
JL Audio F113v2
Procella Audio P5 P5V P6V P8 P

高級玩家

回復 215# @肥狗仔@

感謝

高級玩家

回復 216# tangcoma

原來PS3有得DOWNLOAD@@ 我都DOWN黎睇睇先, 始終仲考慮緊訂唔訂好

黃金玩家

download左PS3 beta , 聲音係好正 ! but畫面好差 , 自己都係冇影 , 同call of duty一樣 ! 都唔知點 ...
tangcoma 發表於 2011-10-6 00:39

人係有影的只係自己睇唔太覺~其實人本身有冇影同真實未必掛勾~反正BF3個著色都係偏向真實的~畫面唔令就另一會事~你睇KZ某一d光照不足嘅位都成個黑鬼影走出黎反而唔真實~COD就唔好提啦~佢D光影大部份都係單純貼圖黎~有冇影都反映唔出D咩優勢~

黃金玩家

回復  tangcoma

原來PS3有得DOWNLOAD@@ 我都DOWN黎睇睇先, 始終仲考慮緊訂唔訂好 ...
liljon852 發表於 2011-10-6 04:42

DOWN之前可以睇176樓個簡介~玩起上黎會有幫助~

黃金玩家

10.7

1. 距離遊戲發售仲有三個星期左右~繼「地鐵行動」及「里海邊境」後,DICE今日公佈了本作8個多人遊戲地圖中的另外兩個新地圖: 「火線風暴」(Operation Firestorm)及「伊斯坦堡市集」(Grand Bazaar)。其中 「火線風暴」應該為BF系列之中最大的地圖,而「伊斯坦堡市集」則是一張典型的土耳其城市戰地圖。IGN就為玩家獨家披露了兩張地圖的數十分鐘遊戲影像。當中前者64人的Conquest模式﹑後者則是24人RUSH模式。大部份載具均有出現。

「火線風暴」:
[YoutubeHD]oDIwNcAF7s4[/YoutubeHD]

「伊斯坦堡市集」:
[YoutubeHD]geTOvrUVPTE[/YoutubeHD]

2.本作BETA自9月27日推出以來已經有很多玩家嘗試過,試出來的bug亦非常精彩。距離BETA結束即10月10日還有數日,今日DICE宣佈PC版BETA玩家可以不需要任何密碼都能夠進入64人Conquest模式的「里海邊境」大地圖,並感受一下久違的64人大戰。當然和「地鐵行動」一樣,玩家仍然須要面對bug及連線死機的威脅。