設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: @肥狗仔@

[多機種] Battlefield 3 (501樓= =更新《裝甲之怒》實機預告片)

高級玩家

Xbox360------
希望只係beta的畫面係咁,本人玩過[360]beta。覺得畫面不好。比惡名2叉。可能惡名2是造家用機先。而BF3以電腦為主。望正式版能對家用機優化
ONKYO PR-SC5509
ONKYO PA-MC5501
MK750
MKSS150T
SUNFIRE HRS-10
Belkin Pure AV PF30
Viablue TRI Absorber

3萬

鉑金玩家

RoNaLdO

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 201# 1080/24P

我習習都有玩....由電腦開始到依家XBOX....
最記得bridge too far依個圖....個個投票都選依個圖.....真係打到嘔
反而其他槍GAME真係玩唔耐....BF....一年後攞返出來玩都仲有超多人ONLINE打緊
好心急快D有得玩....GOW3 開始有D悶了

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章

子彈橫飛既情況下拍既!!現場真係好危險差D冇命POST上黎, 希望大家俾D威望.....哈哈講笑

昨晚玩到停唔到手......希望正式版各方面會再好一點吧!!

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
@肥狗仔@ + 1 咁就少少地比1威望啦^^

查看全部評分

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

岩岩係美服XBL下載左今次的公開BETA,玩四局,贏左兩局(一攻一守),小評就唔寫,但都有少少感想。首先因為 ...
@肥狗仔@ 發表於 2011-9-30 00:20

PC version 既beta review 冇咁好...好似好多人都話佢吾係好掂.....

Fs: Quad 9L2+1102 jumper/Cord SilverScreen
Cs: Quad lite ce

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

Xbox360------
希望只係beta的畫面係咁,本人玩過[360]beta。覺得畫面不好。比惡名2叉。可能惡名2是造家用機 ...
amuroman 發表於 2011-10-1 01:12

其實冇話BC2個開發平台係PS3所以畫面就一定會令d,你睇返BC2個室外戰佔個比率係大。今次「地鐵行動」相比BC2任何一張RUSH地圖都要細,而且有4分2時間都集中係室內。所以基本上BETA畫面嘅感染力要到A4有好多建築物果度先可以發揮出黎。另外PS3版係光源方面會表現得仲好一d。今次畫面最大個問題我覺得會係潤色方面。感覺佢隻顏色對比有時過左火,特別係A1~A3,哩點真係比BC2做得要差。

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

PC version 既beta review 冇咁好...好似好多人都話佢吾係好掂.....
blindfaith3by8 發表於 2011-10-1 09:50

地鐵哩個地圖就還可以啦,因為RUSH變左步兵戰,亦都冇得玩Conquest,暫時見唔到真章。但係里海邊果個我之前試過唔錯。問題在於我睇過唔少所謂玩家評論,噴果d除左某部份畫面瑕疵之外基本上都唔清楚佢地所講有邊一方面係真係唔惦。其實DICE之前公佈搞咩公開BETA我已經預左會有今日哩個情況發生,EA幾個月黎又賣重廣告又出口術,處處禁住COD黎咬,家下所有玩家都玩到BF3 BETA。果堆COD飯自然會針住好幾個部份係咁噴。今次BETA我整體會滿意,唯一不滿就係BUG不是一般的少。另外如果正式版都係跟返哩一種硬件配置的話,證明BF3對PC嘅優化都算唔錯,顯卡未必真係跟足建議配置已經可以,要換/加嘅可能只有RAM。

黃金玩家

10.1

國慶日~DICE宣佈關閉PC版BETA的「里海邊境」地圖(真係快)~另外更新Battlelog功能介紹預告片~Battlelog是一個為BF玩家而設,綜合了微博、即時通訊、好友追蹤和資料追蹤的網上交流平台,當中功能非常之多,例如個人成績/資料﹑選擇server﹑查詢被踼原因﹑排行鎊﹑遊戲邀請﹑聊天室﹑好友實時狀態﹑小隊組成﹑小隊管理﹑上傳/觀看影像﹑微博等等.....

[YoutubeHD]nC7EHaJZtMQ[/YoutubeHD]

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

10.1

國慶日~DICE宣佈關閉PC版BETA的「里海邊境」地圖(真係快)~另外更新Battlelog功能介紹預告片~Battlelo ...
@肥狗仔@ 發表於 2011-10-1 11:37

最大noise就係Battlelog =.= hope they can fix it .......

but no matter what i will still buy

Fs: Quad 9L2+1102 jumper/Cord SilverScreen
Cs: Quad lite ce

黃金玩家

最大noise就係Battlelog =.= hope they can fix it .......

but no matter what i will still buy ...
blindfaith3by8 發表於 2011-10-1 12:02

bug有暫時唔係問題~咁今次點都要入Battlelog係就係煩d~我哥話搞到隻game似online game feel= =~睇下到時正式版適唔適應到~

3萬

鉑金玩家

RoNaLdO

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

有無咁差呀??
只係beta版, 預左唔係最好架啦!!
其實佢放beta係咪想test server咋?
隻game我又唔驚有好嚴重問題....
佢間中死server先最煩, 成晚無得玩