設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: rlwk2009

[討論] Yamaha RX-V3067 體驗會(會後分享)

高級玩家

76-FC 藍寶石勲章

真係多謝咁多位Ching嘅分享,可惜小弟無緣參加,我自己本身對Yamaha同3067好有信心,部機一出已經入手,而家都相當滿意,所以更加想去見識Patrick哥調較嘅威力,等我可以偷下師,惟有期望下一次啦......

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

有機會同 Y 記傾傾,唔好齋搞器材體驗活動,搞 d 教大家 set 機、玩 EQ 既分享會就更正。

真係多謝咁多位Ching嘅分享,可惜小弟無緣參加,我自己本身對Yamaha同3067好有信心,部機一出已經入手,而 ...
ryanchu0211 發表於 2010-12-11 01:02

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

我都希望佢部 Z7 及 Z11 既後繼機盡快出,現在部 3067 都咁正,再出 z 系列一定勁到嚇壞人 ...

唉.....地球上冇玩一世既機....(所以有藉口摸機 hohoho)

希望y記出部有驚喜既flagship...

有好野就升級 ...
orpheuslau 發表於 2010-12-11 01:08

2萬

黑鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

Z系............... 9b78c88fcea51f1176df7c5b59f37227.gif , 唔知幾時有呢......

52W400,HW30ES
OS80電,Oppo93,CXA5100,CDS2000
M6pre,Sunfire 7201x2,HRS12,JLF112
CM8,CMC2S2,DS3,686S2,

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

經過當日試聽後,我要重新為我部 Z7 調校.

如有Y記 EQ 訓練班必定參加 !

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

回復 22# wil-wil

多謝分享,去唔到真系走寶。
T  V:PanasonicTH50PZ800C
AMP:Yamaha RX-V3900
BDP:Denon3800  PS3
SF:Triangle Antal Ex
SC:Triangle Voce Ex
SS:Triangle Titus Ex
Sub:M&K-KX12SF

鑽石玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

一個字.....正
wrxgc8

進階玩家

其實你地體驗完之後我第二日去通利試...一心想試下入門先慢慢玩, 之後屎忽痕聽埋3067, 分別之大, 無法形容. 深深中毒..

進階玩家

經過當日試聽後,我要重新為我部 Z7 調校.

如有Y記 EQ 訓練班必定參加 !  ...
kitbea 發表於 2010-12-11 22:51

你第一, 我第二報名
買左部3067成個幾月, 只係做左d好簡單既setting,
一見到eq個part九萬幾樣野效, 又怕set得衰左,
好對佢唔住.
前置: jmlab 816S
中置: jmlab 800CCVW
後置: jmlab sib
重低音: sunfire hrs12

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

EQ 係一種高深的技術, 唔係通利 Patrick 兄點揾食呀!