設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: Maldini

[其他] 1>6月入左...........(P.10)

1萬

白鑽玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖俠勲章76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

回復  Maldini
尋晚回完你個post就忍唔住係188入左隻黑夜之神 220

格緊隻inception ...
anan_andy 發表於 2011-1-31 12:05

C Hing 真識貨...黑夜之神絕對係必儲碟之一,
  Inception更加唔使懷疑,買啦...我起碼睇咗三次,乜都抵返哂

星級玩家

C Hing 真識貨...黑夜之神絕對係必儲碟之一,
  Inception更加唔使懷疑,買啦...我起碼睇咗三次,乜都 ...
dragonyam 發表於 2011-1-31 18:19

其實之前已經睇過DVD版
套戲
真係好正

依鬆成日用黑夜之神試暗位
一碟兩用

如果有3D版必入

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

回復  Maldini
尋晚回完你個post就忍唔住係188入左隻黑夜之神 220

格緊隻inception ...
anan_andy 發表於 2011-1-31 12:05

c兄 ! 黑夜之神 真係唔洗講野..........必入 ! 淨係3樣野已經令我冇唔入嘅理由 : 1. Batman Fans ! 2. 希夫烈達(JOKER) 精湛演技嘅遺作 ! 3. 香港IFC等精彩取景 !

1萬

白鑽玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖俠勲章76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

c兄 ! 黑夜之神 真係唔洗講野..........必入 ! 淨係3樣野已經令我冇唔入嘅理由 : 1. Batman Fans ! 2. 希 ...
Maldini 發表於 2011-1-31 20:49

絕對認同,我仲多一樣...Steelbook

星級玩家

師兄們
Inception入美版好定港版好

科林玩家

哈哈,靚也不少

鉑金玩家

2月份真係令我舒緩好多,冇咩想入,新野又唔太吸引,又冇咩大作............結果只係入左4隻,其中3隻係美版 !

ULTIMATE JORDAN: DELUXE LIMITED EDITION ~ JORDAN FANS 必入.............睇淨對JAZZ果2場 , 尋晚睇完對SUNS果場,好正 , 比頭果2場更精彩 !  畫質以BOSTON&CAVS呢2場較弱.......SUNS果場好好多 !

The social network ~ 主要因為好評如潮 , 加上攞獎大片,所以一出即入 ! 對我黎講要再睇多次先明 !

Love & other drugs ~ 被多位c兄指"點"之下............入左呢套 Anne hathaway 慷慨之作 !

I spit on your grave ~ 睇完新版 , 欲罷不能.........要睇埋舊版........新舊版比較如下 :
畫質 : 新版當然好過舊版 , 但以1978年甘奈嘅舊版 , 畫質唔算好難接受 !
劇情 : 新版劇情較舊版明快..................舊版有點拖泥帶水 !
SEX程度 : 非常奇怪......1978年嘅舊版竟然比新版更露骨 , 露得更大胆 , 新版感覺有DD遮遮掩掩 , 雖然都睇晒全相 , 但較保守.......另外新版女角復仇起.......就已經冇晒野睇..........但舊版竟然仲........... !
血腥程度 : 血腥程度新版遠勝舊版...............新版D復仇火力..........直頭邊睇邊痛 !

期待 魔幻王國3 & TRON  快D出 !

評分

參與人數 1威望 +3 收起 理由
DVD迷 + 3 精品文章

查看全部評分

星級玩家

I spit on your grave 舊版睇到想

1萬

白鑽玩家

2月份真係令我舒緩好多,冇咩想入,新野又唔太吸引,又冇咩大作............結果只係入左4隻,其中3隻係美版 !  ...
Maldini 發表於 2011-3-4 23:59

Maldini兄...隻Love & other drugs 要慢慢真D

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

2月份真係令我舒緩好多,冇咩想入,新野又唔太吸引,又冇咩大作............結果只係入左4隻,其中3隻係美版 !  ...
Maldini 發表於 2011-3-4 23:59

請問師兄,你手上呢個I spit on your grave係新版定係舊版
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140