設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: kmb10707

[影音配件] Belkin PureAV PF50  & PF40 (英式) 收到了

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

原本都無想過打開去, 但有異聲好似有粒累絲所以要睇清楚係 D 乜鬼野呢 ? 最驚短路火燭就慘 !!!

結果係粒錫

kmb10707 says :Uk mode no 可以睇呢到,由上至下順序係30,40,50

http://www.boa.hk/product/images/pureav/PureAV_Power.pdf

早前驚外佬話 wiring problem 咁 check 一 check 先 !!   
http://www.avforums.com/forums/h ... pf40-38-87-a-3.html

[attach]133576[/attachimg]
BELKIN PF40  AP21000UK3M
All socket is ok !!!
Socket Tester buy from ssp.

影相 TOP SHOT 好似無乜料到, 實物緊係抵 HKD500 有找 (唔計 COURIER CHGS)

部機一定咁唔係新, 但好新 !! 因為我用電筒照過好少塵 !!! 無花 ! 但前方有手指印可抹走 !!!

好神奇 BELKIN  官網祗凈 PF60 & 30 而 PF 50 & 40 而沒有 !!  最好用 PUREAV search http://www.pureav.com/power/

我上綱好似看 PF40 產品在 2004 年己發售, 嘩 !!! 咪 6 年前舊貨 ...   仲可玩幾耐  ...

好彩 !!! 底板 MARK 2006 年出品都好   

係 UK 貨唔係淘寶貨  

早前去年 9 月 76 CHING 買 BEKLIN 拖把開心後無貨啦 而我去年十二月至換 IDTV  錯過入貨大好時機

http://www.post76.com/discuss/vi ... xtra=page%3D1%26amp;filter%3Dtype%26amp;typeid%3D38&page=1

今年 AV SHOW 前我想買類波的, 如華強 8.8 , 清X , 隆X ... 最後在 AV SHOW 買了一個 MX 拖把

真係多謝 76 平台, kmb10707 CHING 報料, 各 CHING 去馬和 EVE 姐幫手我至可以學人低價執紙皮箱, 真係好重 14 KG 要打的返屋 !!!

http://www.post76.com/discuss/vi ... t=BELKIN&page=3

我估真係諗同 PURE AV 無緣嫁, OVER HKD2K 再加運費真係晒氣 ...

放假個日在家中上 76 UPDATE 資料恃, 真係有貨兼同時仲有可趕搭尾班車, 因為 EVE 姐去嫁人做個幸福少奶!!  我死都死返公司搞 ORDER ...

PC INPUT PF40

有磁環
Radio Frequency Noise Filters
Filter
a90425700-img600x283-1267672575717003____27__16892989_4721c48ec896f-2.jpg
BLOWN UP & JOULES OF POWER PROTECTION
DPP_A0195 2.JPG

有無改善 ?
唔 ... 我部 TV 係 CHEAP 野, 睇唔出效果但我信佢做到野 !!! 電源安心交比佢處理 !!!

報告完 !

MIX PDF
http://www.sinergy.cc/pure%20av/PF50/BR20.pdf
http://www.sinergy.cc/pure%20av/PF50/BR20.pdf

進階玩家

Hi netmans hing,
謝謝分享~
我部PF40冇用socket tester試,只用風筒來試~
請問插座組,我部冇顯示出來喎,點set出來睇架?
thanks~

進階玩家

Hi 各 c hing,
請問收貨后,是否要二星期內報關?因是入口貨,我都唔係好明?
唔該晒~

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

謝謝分享~
我部PF40冇用socket tester試,只用風筒來試~
請問插座組,我部冇顯示出來喎,點s ...
topone 發表於 2010-10-17 00:58

Sorry, 借圖一用的 是 PF60 a90425700-img600x283-1267672575717003____27__16892989_4721c48ec896f-2.jpg , PF40 是沒有插座組 photo

另我無想過報關 ... 乜鬼都掉晒啦

進階玩家

thanks for yr reply~
haha,PF40 is nothing~

進階玩家

唔使報關

進階玩家

Hi kmb10707 hing,
thanks for yr reply~

進階玩家

Netmans hing,

Thank you for your long report with very good internal photos!

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

回復 661# Netmans

thx for your photo

星級玩家

原本都無想過打開去, 但有異聲好似有粒累絲所以要睇清楚係 D 乜鬼野呢 ? 最驚短路火燭就慘 !!!

結果係粒錫 ...
Netmans 發表於 2010-10-15 09:31

謝謝分享~