設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: DVD迷

[PS3] MAFIA II 限量鐵盒珍藏版

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

玩佐頭幾關  覺得一般般  無咩代入感   可能玩得多GTA4
james108022 發表於 2010-9-7 13:18

這個當然啦,因為玩法與gta4冇分另,只係時代不同,所以好多朋友都會覺得悶的...
但我就不同了,我覺得好正,好好玩,我真好鍾意玩呢類遊戲...
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

尋晚玩到第8版,我覺得好正喎,Mafia II感覺真實d,hi到警車都比佢追9條街,比較上無GTA可以咁亂黎!!

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

尋晚玩到第8版,我覺得好正喎,Mafia II感覺真實d,hi到警車都比佢追9條街,比較上無GTA可以咁亂黎!! ...
lkljason 發表於 2010-9-7 15:52

我爆咗機啦,只找到三十四本成人雜誌,差十六本未找到...
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

嘩~~乜咁快手呀!
我都要努力d打爆佢至得

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

嘩~~乜咁快手呀!
我都要努力d打爆佢至得
lkljason 發表於 2010-9-7 17:43

唔快啦,我玩咗成兩個禮拜多先爆機,但你就玩兩日就去到第八關,你先快我好多...

2萬

三潮玩家

J J

唔快啦,我玩咗成兩個禮拜多先爆機,但你就玩兩日就去到第八關,你先快我好多... ...
DVD迷 發表於 2010-9-7 18:58

唉~~~不過我好鬼衰,打開果排就成日想打,一放低幾日無打就提唔起條引打翻,人龍4同RDR就係一個好例子!

睇網上介紹9月中又有PSN新任務download

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

唉~~~不過我好鬼衰,打開果排就成日想打,一放低幾日無打就提唔起條引打翻,人龍4同RDR就係一個好例子! ...
lkljason 發表於 2010-9-7 19:04

我都係播,好似生化五咁,之前玩過舊版,所以新版一買返來都冇咩點玩,直到上個月中齊取出來玩下,一玩就即想快快打爆機,終於都比我取到無限火箭炮了,所以呢隻mafia II剛剛爆到機,唔會再玩住了,連雜誌都唔會急找住,最多係間中有時間先玩下找雜誌,我頭先都試過,呢隻冇二週目的,所以只有選關卡及重頭來玩過.
但呢四隻(圖中)gta玩法遊戲當中,我最鍾意第一隻係THE SABOTEUR,因為呢隻可以玩偷襲,加上背景全黑色恐佈氣氛效果,玩上手好過癮,講到偷襲,我多次找一d高度及暗格地方,單用一支長槍,偷偷地打敵人好鬼死過癮的,他們同事比我打死後,收起槍在他們面前慢慢走過,都不知到我是兇手,所以他們一直在找兇手,十分搞野!
第二隻正是MAFIA II了,因為好似一邊玩一邊睇黑社會電影咁,沒錯,呢隻遊戲自由度比其他gta差咗d,冇咁大自由,全線任務鎖定了,逼你要快快跟住玩,我揀呢隻第二,係因為做事和片段出色,加上呢隻主角又靚仔,有型有格.
第三隻會揀西部牛仔,因為呢隻可話最恐佈一隻遊戲,不論白天及夜晚,都一樣有敵人和狼狗襲擊,完全沒有一個安全的地方慢慢休息,比我體驗下外國西部牛仔的生活,如果我真活在這個時代的話...我怕我沒法活下去了...
最後呢隻先係gta4了,呢隻本身係一隻現代最出色的遊戲,但不知點解會最後齊揀中,可能我本身是現代人,所以現代城巿我都睇化了,所以我只對過去的城巿非常有興趣,所以呢四隻之中,只有gta4一直未爆到機,一樣有睇說明書玩,但都係過不到關,因為最唔鍾意玩飛機那關,次次都過不到,原因是這架飛機太難玩...

2萬

三潮玩家

J J

我都係播,好似生化五咁,之前玩過舊版,所以新版一買返來都冇咩點玩,直到上個月中齊取出來玩下,一玩就 ...
DVD迷 發表於 2010-9-7 19:49

謝謝推介~~好詳盡呀!
有機會都想玩下你講呢隻THE SABOTEUR
出左好耐架啦?
而家大約咩價位呢?

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

謝謝推介~~好詳盡呀!
有機會都想玩下你講呢隻THE SABOTEUR
出左好耐架啦?
而家大約咩價位呢? ...
lkljason 發表於 2010-9-7 21:17

jj兄,呢隻係舊年十二月十三日出的...
小弟有介紹...
http://www.post76.com/discuss/vi ... ;highlight=SABOTEUR

星級玩家

唉~~~不過我好鬼衰,打開果排就成日想打,一放低幾日無打就提唔起條引打翻,人龍4同RDR就係一個好例子! ...
lkljason 發表於 2010-9-7 19:04

我都係咁
一係唔打,一打就連續幾日係咁打,
FF13我都係上個星期先爆 ,之前放埋一邊好耐
RDR 係買返黎果一星期狂打,之後好少玩
最近都無引拎返出黎玩