設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: DVD迷

[PS3] MAFIA II 限量鐵盒珍藏版

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

今日落九龍城買大閘蚧,順便落落龍珠睇睇有咩好二手野執,搵到隻全新THE SABOTEUR
,盛謂$160 ...
lkljason 發表於 2010-10-9 19:21

哦~咁都比你買到個價又靚又平...正!
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

哦~咁都比你買到個價又靚又平...正!
DVD迷 發表於 2010-10-10 01:58

有你推介有d興趣玩下,所以想執隻2手,搵過旺角好多間都唔見有,點知見到九龍城二手同全新都一樣價,唔買對唔住自己啊!

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

有你推介有d興趣玩下,所以想執隻2手,搵過旺角好多間都唔見有,點知見到九龍城二手同全新都一樣價,唔買 ...
lkljason 發表於 2010-10-10 17:14

客氣了jj兄!
不過小弟有小小意見給jj哥,你可以不理的...
第一點:玩主線任務係會自己記錄的,但如果你玩不是主線任務時,記得自己手去記錄吧,如果唔係的話,當你一唔好彩死亡的話,你之前所玩的任務全白費了,搞到又頭玩過...
第二點:你最好取到的金錢後,先買晒全部"地圖"先,地圖上會出現好多好多白色四方形,正是敵人和寶藏(金錢)了,因為有咗地圖可以幫你找快錢升級之外,仲可以幫到你玩主線任務時,大大減少咗一大半敵人了...
一定要記得,完成一個白色四方形後,記自己手記錄先,方便死後唔洗再又頭來過...
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

客氣了jj兄!
不過小弟有小小意見給jj哥,你可以不理的...
第一點:玩主線任務係 ...
DVD迷 發表於 2010-10-11 22:32

尋晚玩到點幾,去到一個要唔知kill乜鬼果版,果版開始係同個女角o係個圍牆出面個窿度,跟住就渣車衝關上山,沿途已經好多士兵,之後上到山頂有座野,入到去有個窿跳落個地牢,落到地牢去左兩個噴火佬同d士兵,補及完上翻去殺晒d人,之後就click住o係度,請問點樣先過到呢版呢?

其實我都唔識分邊d係主副任務?同埋點樣至賺得多錢呢?而家得幾舊水買野都要就住就住!
地圖請問o係邊度買呢?

2萬

三潮玩家

J J

岩岩睇完PC版攻略,都唔係好明點樣過!>.<

佢話打晒d敵人睇完段CG後就載條女落山,但都唔見條女!

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

尋晚玩到點幾,去到一個要唔知kill乜鬼果版,果版開始係同個女角o係個圍牆出面個窿度,跟住就渣車衝關上 ...
lkljason 發表於 2010-10-12 10:36

那真對不起了,jj哥,小弟冇玩一排,所以唔記得咗,因為只玩過一次,仲係玩到爆機,爆咗機後暫時冇再玩,所以幫你唔到住,不過其他我都仲可以幫到你的...
你留意圖片上可以睇到大量白色四方形了,正是寶藏之一,所以你想找快錢的話,呢係最快一個方法了.
找武器商人,請留意畫面咗下角的地圖,有個槍械標示,正是你要找的武器商人了.
當你到達那兒,正可以見到這個商人了.
按三角形就會出現大量不同的武器,可以買到地圖和升級了,記住有錢先好找他,冇錢冇得講,因為冇得送武器的...哈!哈!
普通平民裝...
換上德軍裝後,偷偷走入德軍總部都唔洗怕了...
請留意地圖和現場,正是白色四方形寶藏金錢的位置了...(留意我加咗條長形綠色當劍咀)
當你成功後,白色四方形自動消失,你就可以取到金錢了...
這個白色四方形是德軍的,所以這個要破壞他齊能取到金錢的,記住,一樣可以取到錢的...
最後記得自己動手記錄哦,如果不幸死亡,唔洗白玩一場呀~
綠色代表我自己記錄,紅色代表自動記錄的...

2萬

三潮玩家

J J

唔該晒迷兄!等我研究下至得

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

唔該晒迷兄!等我研究下至得
lkljason 發表於 2010-10-13 00:48

唔洗客氣,我記得呢個網一定幫到你,因為我之前講過,我英文強差,完全唔職睇英文,所以好彩找到這個網址齊能成功玩爆機的...
The Saboteur《太保煞星》流程攻略第一篇
http://xboxlife.tw/show.php?fid=1&tid=376
The Saboteur《太保煞星》流程攻略第二篇
http://xboxlife.tw/show.php?fid=1&tid=382
The Saboteur《太保煞星》流程攻略第三篇
http://xboxlife.tw/show.php?fid=1&tid=391
The Saboteur《太保煞星》流程攻略第四篇(全劇終...)
http://xboxlife.tw/show.php?fid=1&tid=394

2萬

三潮玩家

J J

唔洗客氣,我記得呢個網一定幫到你,因為我之前講過,我英文強差,完全唔職睇英文,所以好彩找到這個網址 ...
DVD迷 發表於 2010-10-13 19:46

迷兄你真係唔話得!

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

迷兄你真係唔話得!
lkljason 發表於 2010-10-13 20:13

那裡,那裡,大家交流下姐...