設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: movietoy.maniac

[活動] 英亞馬遜回收Fast & Furious Boxset ??

白鑽玩家

Updated: Amazon再覆, 話可以keep 套舊碟, 照做replacement. 內容字眼都係同ching post過既一樣, 話寄返去既cost貴.(好似得幾份稿咁)

專業玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 64# sorry

恭喜恭喜!
Sony 46X350A
Denon AVR-4310
Rotel 1066 Power amp ( Bridged for LCR ch. )
Oppo BDP-93
Mordaunt Short Mezzo 2,Mezzo 5,Carnival 2 (4pcs),
M&K KX-12
Sine SA-5 x LongYu 206
Photography: Pentax K-5

鉑金玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

amazon 有回覆我, 叫我將有問題既嗰套寄返俾佢地, 佢地會 send 一套新既俾我喎
在籠裡出生的鳥,認為飛翔是一種病。
Birds born in a cage think flying is an illness.
- Alejandro Jodorowski

進階玩家

您照我上面的範例貼給亞馬遜試試看!

1萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

寄咗返uk嘞,郵費要HK$41.7

進階玩家

回復  sorry

前兩天有人才問我要怎麼寫信給亞馬遜退費哩
結果他照我下面的寫~亞馬遜也說要退費給他了
    ...
lickeychien 發表於 2010-6-21 01:43

多謝你的範例帖,我11日之前就sent咗EMAIL俾個manufacturer,之後完全唔記得有呢回事. 頭先睇到呢個post先醒起.即時聯係amazon,啱啱佢地sent email俾我話已經準備寄1 set俾我,順便 upgrade埋個shipping method,不過我估冇2,3個禮拜我都唔會收到. 原來果set唔使寄翻俾佢地.

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

Dear Customer

Greetings from Amazon.co.uk

We would like to advise that your query regarding 'Fast & Furious 1-4 Box Set' defective item is still being investigated.

Please accept our apologies for this delay. Although we endeavour to complete our research another 48 hours, sometimes it may take slightly longer. Please be assured that we shall contact you shortly with further information.

Thank you for your continued patience and understanding in this matter.

Warmest regards

...........................

進階玩家

Dear Customer

Greetings from Amazon.co.uk

We would like to advise that your query regarding 'Fast  ...
hgc021321 發表於 2010-6-21 22:04

佢地淨係investigate 你個order?

進階玩家

回復 70# hgc021321

您一定是很晚才跟亞馬遜確認
我一收到通知信的當天就寫信給製造商
隔天就反映給亞馬遜~亞馬遜叫我等兩個工作天
等完兩個工作天之後~亞馬遜說還在處理~請我再等兩天
過了兩天之後~我就再寫信給亞馬遜~他才說要幫我申請退費
隔天就收到退費通知了

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

我是收到通知信的第三天聯絡製造商