設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

(會後討論) 識得玩揀至啱 : Samsung 2023 電視系列體驗巡禮

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
😍今次活動一場過, 簡單D講, 有第二代 4K QD-OLED, 有 8K NEO-QLED, 有 C990C SOUNDBAR, 有埋色魔調機之後的數據設定分享, 仲有埋其他牌子的OLED電視比較評分環節😍, 節目豐富到不得了, 現場仲有意想不到的驚喜😁

日期: 2023 年 07 月 15 日 (星期六)
時間: 14:30-16:30
人數: 名額 80 位

地點: The Wave 觀塘 : 九龍觀塘興業街4號8樓 (港鐵B1出口)

💃是次活動將會展示電視及Soundbar型號

Samsung OLED S95C 77"
Samsung OLED S90C 55"
Samsung QN900C 65"
Samsung QN85C 55"
Samsung Q990C 11.1.4 Dolby Atmos Soundbar
其他品牌 OLED 55" x 2

SamsungTV_Event03_arthur_v2 copy.jpg

如果大家想JOIN三星會可以去呢度架!!!(點我申請成為會員)

一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

攻頂 攻頂佢🙌 已入手等送貨

鉑金玩家

三星玩樂勲章

好熱鬧👍🏻👍🏻👍🏻

科林玩家

今日參加咗呢次活動,睇過77寸 QD OLED S95C, 畫面好靚,小生提示留意樓梯地下的光位同旁邊黑位的比較,感覺光度好強。 而OLED S90C 55”  配合埋 Q990C,Soundbar, 播concert,坐位距離電視4尺睇,畫面靚、細緻。部Soundbar 好爆得,好實在。自己聽開 AV AMP 5.1.2,都覺得呢條Soundbar 有料到! 另外天空聲效都ok 喎! 由頭上左邊去到右邊。  用優惠code 上官網check 價,$19xxx & $9xxxx . 用渣打有$2000 回贈。有掛架、6個月 Netflix 送😁😁

鉑金玩家

三星玩樂勲章

WooRoger@FB 發表於 2023-7-16 00:11
今日參加咗呢次活動,睇過77寸 QD OLED S95C, 畫面好靚,小生提示留意樓梯地下的光位同旁邊黑位的比較,感 ...

係9XXXX定9XXX?

另65S95C 折左要幾錢?

鑽石玩家

本身用開🇯🇵品牌,今日嚟體驗完Samsung 已有決定!Samsung S95C 65吋
Samsung HW-Q990C
這個組合 剛剛消費卷又到手💵💵
今天都了解 用Apple TV 加 Samsung = HR10+ 畫面效果,平時在店舖唔會體驗到. 今天可以目測 滿意 👍
平時在店舖睇黑位同高光 都怪怪的太介眼多味精!今天在埸睇感覺正常,合適正常環境觀看👍-流

即時 入了後援會😂

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

有幸參加,多謝大王詳細介紹,二小時好快就過咗,重有禮物收走,之後即刻走去買部ATV試吓出HDR10+。
想問吓優惠code時限去到?

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

cclwork 發表於 2023-7-16 08:44
有幸參加,多謝大王詳細介紹,二小時好快就過咗,重有禮物收走,之後即刻走去買部ATV試吓出HDR10+。
想問吓 ...

七月尾;個 code 可以係網店用係 2023 年電視、soundbar、甚或電競 mon (乜型號得定唔得就自己試),呢期好似話有渣打卡最多再多二千完減定回贈,唔 mind 用埋免息分期都仲得;之前我自己睇開 soundbar 就覺呢次 offer 正過出邊買,電視就未清楚。

評分

參與人數 1威望 +50 金錢 +50 收起 理由
GARYKWONG@G + 50 + 50

查看全部評分

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

次次去完活動都要上黎鬧人呀

我明明冇諗住換電視住!!! 睇到部 S95C..... 唔係我想換, 係陪我睇果個話想換, 因為佢睇動物 d 毛睇得好清楚!!!! 佢立即用返而家部電視黎比較, 淨係掉低左一句: d 毛真係好濛.....
LG CX55
Denon AVC-X8500HA + MultEQ-X
Wharfedale EVO 4.4 + 4.CS + D330
FB: RGB山洞原人的玩物

鑽石玩家

issachar 發表於 2023-7-18 19:07

我明明冇諗住換電視住!!! 睇到部 S95C..... 唔係我想換, 係陪我睇 ...

想換幾多尺吋? 我都今星期入手 -套西裝🤵‍♀️

鉑金玩家

AV newbie

issachar 發表於 2023-7-18 19:07

我明明冇諗住換電視住!!! 睇到部 S95C..... 唔係我想換, 係陪我睇 ...

閣下忍咗幾耐先笑呀?
恭喜你