設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: norman001

[討論] 起av life 買左av amp, 會唔會仲伏?

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章

老實外勤工作時間有啲難預計,試想吓由早上每每一單都遲少少,去到最後一單遲一兩個鐘都唔多。所以約送貨最好約上午,約到第一單最好。所以在office 約送貨D人想約下午四點過後我通常叫佢第二日早上來。

銀級玩家

昨天4:30pm 打去送貨部,可能因為星期六已經收左工,之後再打去門市但無人聽
5:00pm 再打去門市,都無人聽,試過打去cs ,但cs 有錄音話因為covid 問題5:00pm 就收左工了
去到5:15pm 再打去門市,終於有人聽了,sales 幫我話check 到件貨起架送貨車度,叫我等多一陣,仲立即講唔好意思,呢個sales 好專業,話因為過年多野送﹐所以會耐少少,呢個理由完全可以接受,sales 仲話如果都係收唔到就再打比佢,佢講埋佢個姓比我知,呢個sales 做野好有承擔,唔會好似其他sales 咁耍下你就算,估唔到av life services 會咁好

去到5:30pm, 師傅打比我,話30mins-45min 內送貨,原來師傅係就咁搬件貨上黎,而唔係用車仔,佢非常專業,因為之前試過起米音買mk v8 compact ,送貨個師傅用送可樂的車仔送貨,依家新樓的corridor 好窄,送左貨之後,就發現大門花左少少,當時好肉痛,因為間屋唔係住左好耐,同埋如果要換大門,因為外觀關係要搵返管理公司指定的皇家判去換,所以依家師傅送貨,都好怕比佢地撞花d 野,但估唔到av life 個師傅係就咁搬部av amp 上黎,所以唔會整花d 野,簽收時又對下張單,佢做野好好專業

最後趕得切返屋企人度同佢地食團年飯

進階玩家

我上星期都係喺AV LIFE買咗部DENON AV RECEIVER。佢話10點至3點送,最後個師傅接近3點先打嚟話15分鐘後到,應該都係年尾生意太好嘅關係。

鉑金玩家

送货好少会准时的,我就运气麻麻,每次约时间话几点至几点,次次都系包尾个时间或过晒时间。如果不是太大太重可以自取都会自己攞走。

有时铺头送货不是自己送的,有时是代理直接送,有时是找外判送。所以同铺头讲几点不能作准,佢地未必话到事。何况有时因为交通及货单安排问题,最后都由送货嗰D话事。

黃金玩家

喺凶宅買親電視,例遲半日,樓主遲三個鐘好少嘢啫