設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

Samsung Q950A Soundbar 真正 11.1.4 聲道最強 Soundbar之王開箱評測

黑鑽玩家

三星玩樂勲章76-FC 綠翡翠勲章

其實我都有大大舊8字線 但插完之後woofer會超出我個電視櫃,諗緊係咪要買過一條

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

睇完大王介紹,好有衝動搬走我套JB L😅換佢返嚟,因為簡單唔使煩🤣🤣🤣

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

📺圖文版:  https://post76.hk/ne021/07/samsung-q950a-soundbar-review/
出返個圖文review比大家睇下先!!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

銀級玩家

請問以下篇報導是否正確?

專業玩家

DickWong1@FB 發表於 2021-7-1 13:51
師兄你有無接三星smartthing,你係advavced sound setting裡面有voice,bass enhancement,試下點
著bass 會 ...

我冇呢個問題

黃金玩家

三星玩樂勲章

HenryTam@FB 發表於 2021-8-11 00:25
我冇呢個問題

可能你已更新最新版本,我都已經更新了,無問題啦

專業玩家

三星玩樂勲章

有無師兄有用Q950A Alexa?
我個alexa setup左,但係叫親都無反應

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章三星玩樂勲章

avgod 發表於 2021-7-2 22:50
其實我都有大大舊8字線 但插完之後woofer會超出我個電視櫃,諗緊係咪要買過一條 ...

換唔到電源線, 可考慮更換插頭的保險絲, 一樣都有明顯效果

黑鑽玩家

三星玩樂勲章76-FC 綠翡翠勲章

pkfleung 發表於 2021-8-24 13:17
換唔到電源線, 可考慮更換插頭的保險絲, 一樣都有明顯效果

soundbar, woofer, 後置 換哂電源線LU 確實有一些提升

專業玩家

76-FC 綠翡翠勲章

avgod 發表於 2021-8-24 13:36
soundbar, woofer, 後置 換哂電源線LU 確實有一些提升

師兄換那一款,有沒有推介