設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

Samsung Q950A Soundbar 真正 11.1.4 聲道最強 Soundbar之王開箱評測

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
Samsung Q950A Soundbar 真正 11.1.4 聲道最強 Soundbar之王開箱評測

今次同大家評測的可以話係 Soundbar 之王的 Samsung Q950A Soundbar 呢條真正的 11.1.4 聲道的 Soundbar 可以讓大家只需要好簡單地設定好自己的家庭影院,佢包括一個超低音和四個向上發射聲道。其實依家真係想玩家庭影院真係簡單到你唔信。

圖文版:  https://post76.hk/ne021/07/samsung-q950a-soundbar-review/

評分

參與人數 5威望 +70 金錢 +70 收起 理由
Wilsonbird0328 + 10 + 10 超正, 一定要加分
DickWong1@FB + 10 + 10 終於等到大王出評測
ahlam + 20 + 20 報告非常詳盡,用家心得
Tiramisub2046 + 10 + 10 超正, 一定要加分
issachar + 20 + 20 超正, 一定要加分

查看全部評分

一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

鉑金玩家

可惜沒得換SUBWOOFER ,唔係我都想試下,
始終三叔跟個隻SUB仔好麻麻

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
XPR + 10 + 10 認同到一個點呀

查看全部評分

等跌價>>>跌價怕出新款>>>等新款>>>新款初出貴>>>然後又等跌價>>>....結果一直在等 :(

專業玩家

終於等到大王出評測

評分

參與人數 1威望 +100 金錢 +100 收起 理由
小瑟 + 100 + 100 超正, 一定要加分

查看全部評分

專業玩家

第一時間買咗🤣

評分

參與人數 4威望 +130 金錢 +130 收起 理由
Wilsonbird0328 + 10 + 10 恭喜哂Ching
Jerrywu + 10 + 10 恭喜哂Ching
小瑟 + 100 + 100 恭喜哂Ching
avgod + 10 + 10 恭喜哂Ching

查看全部評分

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

話時話, 如果我地可以問SAMSUNG整一套 950 西裝, TV + SOUNDBAR比大家返去借玩, 整個真人SHOW, 有冇人想參加???
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

黃金玩家

三星玩樂勲章

HenryTam@FB 發表於 2021-7-1 00:07
第一時間買咗🤣

師兄你有無接三星smartthing,你係advavced sound setting裡面有voice,bass enhancement,試下點
著bass 會唔會后置環繞聲無聲出,當OFF左佢又回復正常,因為我有這問題出現,亦都已經叫左三星師傅上門睇左啦,現在等他們回覆。

黃金玩家

三星玩樂勲章

用咗samsung hw q950a都有兩個星期,幫個十仔換電源線,發覺重低音效果有改善都幾明顯嘅!唔知有冇師兄試過?

黑鑽玩家

三星玩樂勲章76-FC 綠翡翠勲章

DickWong1@FB 發表於 2021-7-2 15:51
用咗samsung hw q950a都有兩個星期,幫個十仔換電源線,發覺重低音效果有改善都幾明顯嘅!唔知有冇師兄試過 ...

貴唔貴? 邊樹買到啊,洗唔洗直插牆SO?

黃金玩家

三星玩樂勲章

avgod 發表於 2021-7-2 16:00

電源線我都係直插拖板頭一個位,可以上taobao睇睇,我都喺佢嗰度買大約200,300蚊。平貴豐檢由人。

黃金玩家

三星玩樂勲章

avgod 發表於 2021-7-2 16:00

可以睇下