設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: cheungliu

[4K/8K電視] (#176有更多XR-65X90J圖)SONY 2021 電視集中討論

鉑金玩家

BillBill 發表於 2021-5-16 15:50
一定要用新嘅原裝架

知道,多謝billbill兄

鉑金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

cheungliu 發表於 2021-5-16 00:20
即是捉住佢在佢面前播埋YOUTUBE 片黎試?

師傅應該唔會等你試YouTube片喇!

鉑金玩家

BillyHui@FB 發表於 2021-5-16 21:05
師傅應該唔會等你試YouTube片喇!

咁我會等billbill兄所講一開始就講定

鉑金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

cheungliu 發表於 2021-5-16 21:18
咁我會等billbill兄所講一開始就講定

開定冷氣雪定兩罐汽水請師傅飲!應該會想留的耐D!

鑽石玩家

會試嘅,仲會用Youtube中各種純色如全黑全紅全藍全綠畀你驗光點死點,如果唔係你唔簽收點算,甚至你即時打去CS投訴都仲得,韓仔CS就話啫,10年前我試過真係SONY電視過保兩個月死咗,我打去CS叫佢經理嚟聽,諗住抦佢一鑊發涉下,點知個經理話燒咗底板要4000蚊,不如你3000蚊同佢繼保三年,咁就免費包呢次維修,佢送一架新型號電視畀我睇住先,佢搬舊機去修理,整好再同我換返,嗰陣時買部4拾幾吋電視要兩萬幾,咁我緊係即時答應啦,所以我覺得Apple同Sony嘅售後服務係最好嘅,韓仔就壞過一次永不錄用。死嘞,好似打手咁,sorry sorry,得罪晒

進階玩家

1,官網訂X90J 50吋擺房打機用,貪佢係3+1年保,SOUNDBAR 就放左佢
2,無理到,當儲信用卡積分
3,講就25/5首批發貨,不過25號前會通知再約時間送貨(官網講會用SF送貨  )

鉑金玩家

Hazel0128 發表於 2021-5-17 04:13
1,官網訂X90J 50吋擺房打機用,貪佢係3+1年保,SOUNDBAR 就放左佢
2,無理到,當儲信用卡積分
3,講就25/5首批發 ...

1. 多謝你…你官網訂應該可以落去sony store 問下有無得原價訂PS5
2. SF送貨唔好LA掛……我應該是百記送貨呢

黃金玩家

聽講買2021 sony電視可以原價買ps5,如果有師兄買開電視,可否幫買ps5光碟版?當然會原價加少少,唔該

星級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

cheungliu 發表於 2021-5-15 21:16
0515更新
去左問鹹片,凶宅,百記,索尼專門問
索尼專門:有90j實機可以試睇,發現xr 電視出聲好正,仲正過 ...

恭喜 謝謝分亨

想問知唔知索尼專門有其他新型號實機試睇嗎?你去邊間睇?

進階玩家

cheungliu 發表於 2021-5-17 10:06
1. 多謝你…你官網訂應該可以落去sony store 問下有無得原價訂PS5
2. SF送貨唔好LA掛……我應該是百記送 ...

1,一早已入手原價ps5
不過都可以過幾日落去專門店問下係咪有咁既offer先
官網完全無提過

2,官網預購係得sf送,無得揀
實際邊間送就到時先知