設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: allen89

港版4k (已經推出)薩克薛達之正義聯盟 ZACK SNYDER’S JUSTICE LEAGUE

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

鑽石玩家

香港加油

76-FC 綠翡翠勲章76 榮譽鑽石勲章

完了吧 如無意外
從今開始 該好好戀愛

禁止發言

禁止發言

鑽石玩家

轉角飯島愛@G 發表於 2021-6-2 00:51
我有做過d咩或者無做過d咩,關你叉事咩,咁低質既問題都問得出,真係典型既爛屎 ...

到而家都仲係對權力者惡行視而不見,不作批評嘅"人", Ching你都無謂嘥時間嘥氣喇!

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
C.F.Chung@FB + 10 + 10
轉角飯島愛@G + 10 + 10 認同到一個點呀

查看全部評分

星級玩家

HDDVD 發表於 2021-6-2 07:27
到而家都仲係對權力者惡行視而不見,不作批評嘅"人", Ching你都無謂嘥時間嘥氣喇! ...

到而家都仲係對不同政見人士商店機構進行惡意破壞,放火燒老人,當街打不同政見市民,破壞社會安寧的惡行視而不見,而不作批評嘅"人", Ching你都無謂嘥時間嘥氣喇!

評分

參與人數 3威望 +40 金錢 +40 收起 理由
SteveCheung@FB + 10 + 10
hkvip + 10 + 10 講事實
ericchoicw + 20 + 20 認同到一個點呀

查看全部評分

鉑金玩家

C-46 發表於 2021-6-2 09:04
到而家都仲係對不同政見人士商店機構進行惡意破壞,放火燒老人,當街打不同政見市民,破壞社會安寧的惡行 ...

師兄  真相係唔可以講㗎
如果 知道咗 無強奸 無死人 無爆眼,咁咪証明咗人哋做咗傻仔俾人利用囉,現在只有俾佢哋繼續講,繼續信 佢哋先可以埋頭在沙堆裡過日子,裝睡的人唔好叫醒佢
人哋 阻返工 阻地鐵 阻路 阻飛機 都係為咗我哋自由啫,裝修地鐵 裝修美心 裝修商場 都係為咗我哋慳錢,放汽油彈 燒死人 係為咗燃燒生命 救贖平民
我哋呢D平民百姓都係乖乖哋 玩吓音響睇吓戲好了,唔好咁多事,如果唔係俾人起底,又話要死全家了

評分

參與人數 3威望 +50 金錢 +30 收起 理由
SteveCheung@FB + 10 + 10
reddog + 20 報告非常詳盡,用家心得
ericchoicw + 20 + 20 超正, 一定要加分

查看全部評分

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

reddog 發表於 2021-6-1 23:16
警察用武力因為你地拒捕,掟磚掟氣油彈後企定自首咪冇人打你囉.

人在做天在看,發生乜事大家有目共睹  ...

因為政府想用武力打壓市民表達訴求,冇逃犯條例就冇五一,冇遊行就冇警暴
唔好將差佬打人合理化,大把例證冇反抗都照打,因為佢地唔會同你講道理

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
轉角飯島愛@G + 10 + 10 認同到一個點呀

查看全部評分

鑽石玩家

killua 發表於 2021-6-2 11:11
因為政府想用武力打壓市民表達訴求,冇逃犯條例就冇五一,冇遊行就冇警暴
唔好將差佬打人合理化,大把例證冇 ...

Ching你被轉移視線啦,呢班"人"冇回應到"港版國安法的立法程序是否合理"呢個話題啦(唔敢答?答唔到?定根本冇足夠智慧瞭解?)?

評分

參與人數 6威望 +42 金錢 +39 收起 理由
HinChan@G + 9 + 9 人家國安法係人家內政,唔好干預人家.
Ball_Chan + 10 + 10 人地有國安法香港就要有,人哋有民主自由又.
reddog + 1 咁英美日本德國立國安法又是否合理?.
:o) + 10 + 10 踩左腳然後話唔想影響論壇,食屎啦去.
轉角飯島愛@G + 10 + 10 超正, 一定要加分
ericchoicw + 2 已經私訊回覆你啦,唔想影響論壇。.

查看全部評分