設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 影音小編輯

[好熱戲] 禁片越來越多,今次同你睇下古今中外禁片你又睇咗幾多部

關閉 [複製鏈接]

鑽石玩家

22333000 發表於 2021-3-30 16:58
如果無錯別字,知識水平高係咪就係好人?永遠都係啱嘅唔會錯?

閣下係咪講緊知識水平極高嘅政府高官(尤其是職級最高嗰位)?

星級玩家

HDDVD 發表於 2021-3-30 17:05
閣下係咪講緊知識水平極高嘅政府高官(尤其是職級最高嗰位)?

梗係唔係啦,係剛剛睇到你回帖寫問姓( 陳 )位會員 ,寫錯別字先問一問姐!

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

HDDVD 發表於 2021-3-29 14:30
請問閣下根據乜嘢資料"聽講"有此影片在籌備中?如有,可否分享?如冇,閣下豈不是順口開河?請指教,謝謝 ...

唔該你睇清楚,我冇講過拍戲
唔好亂作,歪曲事實,知冇?
不過黃人都中意

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

我只是不明hd2何出此言
你自己係乜野人???

星級玩家

都講咗出呢啲post遲早實鬧交,真係有陣時出呢啲文章之前諗清楚先76小編輯哥哥

評分

參與人數 1威望 +20 金錢 +20 收起 理由
kitman688 + 20 + 20 認同到一個點呀

查看全部評分

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

今次topic係有出錯的地方,小瑟會同Hugo再檢討一下主題的表達。今次主題的確係用錯左名,因為本片內容同之前的主題冇關的,所以我地都討論過改返主題了。

不過我地個網點都好,都未至於要什麼“救番個網“ ,因為我地攪科林都係為興趣為先,唔想永遠都要活在被取用私隱的社交平台之中。所以就算由未有fb,ig,yt的世界到依家佢地成為主流,我地依然保留自家科林呢個討論平台就係想志同道合的朋友都仲有個地方可以交流。

評分

參與人數 6威望 +60 金錢 +60 收起 理由
xyz56789xyz + 10 + 10 認同到一個點呀
:o) + 10 + 10 香港人加油!
siukeung + 10 + 10 agree!!
michael + 10 + 10 認同到一個點呀
tommy1976 + 10 + 10 認同到一個點呀
HDDVD + 10 + 10 認同到一個點呀

查看全部評分

鑽石玩家

香港加油

76-FC 綠翡翠勲章76 榮譽鑽石勲章

淨係睇呢個post既留言就知道有種人質素有幾低,政治上頭,人性盡失,仲要成為習慣

評分

kitman688 + 20 + 20 認同到一個點呀

查看全部評分

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

這個題目的確很有爭議性,不論大家持什麼角度,要討論、要拗交,大把借位,但又如何關76興衰救亡呢? 這處非慈善機構,亦非賺大家錢的地方,如果喜歡就留,不喜歡就走!! 再講,我什麼影音不懂就在此學的我,識少少後,亦會如大王辦76初心,多分享,多解答新人,這才是玩樂網之道。無貢獻的人還只愛指指點點,只喜歡危言聳聽,就給你贏了,少了個影音討論區,對影音愛好者有好處嗎? 愛這裡的,如見做得不當,比點意見,當然自己意見亦不一定岩,但多年來見到大王發展到今天76團隊,他們記有錯中學習,亦有無限創意,以不同形式帶給我們一班影音玩樂朋友十多年試過很多好東西,難到就算被定位一條爛片就變成步入沒落? 什麼四眼仔用呢的方法救番個網? 聽到都好笑!! 76也好,hugo也好,仲有大王,現在heater多的事,不過就我身邊玩影音朋友所見,識76、愛76人更多,所以盡力做好自己,大家有眼睇,真有做得不足,檢討過後有改善就得!

評分

參與人數 3威望 +70 金錢 +70 收起 理由
rach + 50 + 50 認同到一個點呀
HDDVD + 10 + 10 認同到一個點呀
:o) + 10 + 10 認同到一個點呀

查看全部評分

鉑金玩家

用玻璃心心態去睇<<魚樂無窮>>一樣會睇到玉華

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
:o) + 10 + 10 認同到一個點呀

查看全部評分

黃金玩家

“支那”一詞,泛指中華民族。我不是中國人,是土生土長的海外華人,不想介入你們的政治口水戰,但你的一聲“支那”,我感覺深受冒犯,因為我就是華人,過去日本侵佔我的國家,大肆殺戮抗日華人,日寇就稱呼我們為“支那”。還有,就是給你贊的那傢伙,我也一併譴責。

台灣,就被日寇稱為“南支那”。

就我們外國人的認知,香港就是中國的領土。你罵“支那”,不也把你父母、令祖上、你自己和家屬也一併罵上?

這裡是愛好音響、電影者的世外桃源,請尊重其他人,尤其是你口中、包括你自己的“支那”,好嗎?

評分

chopinlau + 20 + 20 对猪咁蠢井底蛙戆九九讲民族,会贬低你智商.

查看全部評分