設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
返回列表 發新帖
樓主: manid903

[主題新聞] 余詠珊調職何哲圖離任!曾志偉接手發展音樂業務

黑鑽玩家

yukiseto 發表於 2021-2-22 16:50
克勤都唔係環球, 反而過左旦記好幾年了, 其實最緊要百花齊放!  香港而家既歌手已經唔係多, 如果仲要分小 ...

唔講真係唔記得佢轉了會,因為去到都沒料到,做過d 咩? 咁佢番去機會更細,蛋記歌手嚟緊keep 住消失係tv.除非上viu

黃金玩家

manid903 發表於 2021-2-22 19:11
唔講真係唔記得佢轉了會,因為去到都沒料到,做過d 咩? 咁佢番去機會更細,蛋記歌手嚟緊keep 住消失係tv ...

叫做出左一張唱片, 上無線攞左一年最受歡迎男歌手, 不過那年同佢爭呢個獎牌既係胡鴻均之類... 相信佢贏都無癮啦! 之後便長註大陸了....

黃金玩家

https://hk.appledaily.com/entert ... DRDPHEIZ7ZUMH6J3DA/

結果係, 三大果然出席記招, 並會再上TVB節目
不過志偉既人掌管星夢, 一姐們依然有得繼續玩!

之前星夢班歌星個個當Herman係再生父母咁拜, 想不到Herman走左, 無一個肯跟埋佢走, 可見世態炎涼

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
Gentleho + 10 + 10 認同到一個點呀

查看全部評分

黑鑽玩家

yukiseto 發表於 2021-2-25 09:27
https://hk.appledaily.com/entertainment/20210225/E5UO4V3WDRDPHEIZ7ZUMH6J3DA/

結果係, 三大果然出席記 ...

果三件不忠逃兵,更加比人睇清,hahaha