設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
返回列表 發新帖
樓主: wil-wil

🎉Labkable 靚在獨立源頭開始 76-YouTube LIVE

關閉 [複製鏈接]

星級玩家

感謝活動,豐富了對獨立源頭的認識。

1. 喜歡 76 搞多些與電有關嘅活動嗎? 想以 YouTube Live 形式? 還是實體活動?
YouTube Live 會較方便參加

2. 喜歡理論性教學內容? 還是實試體驗比對?
兩樣都喜歡

3. 今次活動內容深淺適中嗎? 那方面內容較有印象?
適中,MCB 電箱那部份較有印象

4. 如有返歸試玩體驗,你最想試到什麼?
電源線及fuse

5. 有玩提升影音電源嗎? 換電源線? 換獨立電? 英式? 美式?
電源線,英式,下一步嘗試fuse

6. 現在影音組合屬 家庭影院? 兩聲道? 還是其它?
兩聲道聽歌為主

評分

參與人數 2威望 +700 金錢 +730 熱話 +100 收起 理由
影音小編輯 + 200 + 230 + 100 師兄請留意PM有關領獎事宜 ^^
wil-wil + 500 + 500 多謝支持!!

查看全部評分

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

多謝大家支持!! 大家可以揀以下 1-2 條題目回覆一下,我地希望聽聽大家對呢次與電有關嘅活動感受 ... 最終將會有 10 朋友被挑選中獎,可獲贈 1 支 F.I.R.T 遠紅外線 Fuse!!

1. 喜歡 76 搞多些與電有關嘅活動嗎? 想以 YouTube Live 形式? 還是實體活動?
YouTube Live

我貪心, 兩樣都想!

內容容易明白呀! 較有印象是不同的電線和PETER老闆的RUN線服務!

試電線

5. 有玩提升影音電源嗎? 換電源線? 換獨立電? 英式? 美式?
電源線, 英式!

家庭影院!

評分

參與人數 2威望 +700 金錢 +730 熱話 +100 收起 理由
影音小編輯 + 200 + 230 + 100 師兄請留意PM有關領獎事宜 ^^

查看全部評分

黑鑽玩家

76-FC 黑鑽石勲章

支持76活動先,

我個人較喜歡實體活動

Why not both!

還可以,MCB與RCCB分別 及入牆線既介紹 呢2方面

電源線及fuse

有拉1條獨立電源線,英式

家庭影院及兩聲道都有。

評分

查看全部評分

LG 49UH8500
Marantz 5010
提提大家,重溫完我哋嘅影片記錄
[youtube]nrg2PCRxlt4[/youtube]

大家可以揀以下 1-2 條題目回覆一下,我地希望聽聽大家對呢次與電有關嘅活動感受 ... 最終將會有 10 朋友被挑選中獎,可獲贈 1 支 F.I.R.T 遠紅外線 Fuse!!

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章

Great Show, Look forward to Part 2

評分

參與人數 1威望 +100 金錢 -100 熱話 +50 收起 理由
影音小編輯 + 100 -100 + 50 認同到一個點呀

查看全部評分

星級玩家

76-FC 黑鑽石勲章

surewinlui 發表於 2020-6-27 15:15
Great Show, Look forward to Part 2

贊成,呢類型嘅節目有嘢學,最重要係有遊戲有獎品

評分

參與人數 1威望 +100 金錢 -100 熱話 +50 收起 理由
影音小編輯 + 100 -100 + 50 超正, 一定要加分

查看全部評分

一份糧,一半係出俾老婆,另一半出左俾個家…庭影院
所以話,男人鍾意AV,一定顧家

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

死火... 我 WFH 到完全唔記得去拎禮物!! 點算好!!

評分

參與人數 1威望 +100 金錢 +120 熱話 +100 收起 理由
影音小編輯 + 100 + 120 + 100 你ching積極參與 ^^

查看全部評分

LG CX55
Denon AVC-X8500HA + MultEQ-X
Wharfedale EVO 4.4 + 4.CS + D330
FB: RGB山洞原人的玩物
issachar 發表於 2020-8-13 02:10
死火... 我 WFH 到完全唔記得去拎禮物!! 點算好!!

冇問題,我們已聯絡Labkable,詳情請看PM

銀級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

影音小編輯 發表於 2020-6-26 18:29
提提大家,重溫完我哋嘅影片記錄
[youtube]nrg2PCRxlt4[/youtube]

1. 喜歡 76 搞多些與電有關嘅活動嗎? 想以 YouTube Live 形式? 還是實體活動? youtube 方便,做緊野都可以睇

2. 喜歡理論性教學內容? 還是實試體驗比對?實試

3. 今次活動內容深淺適中嗎? 那方面內容較有印象?冷氣制位儸電

4. 如有返歸試玩體驗,你最想試到什麼?美式拖把

5. 有玩提升影音電源嗎? 換電源線? 換獨立電? 英式? 美式?電源線 vd-10

6. 現在影音組合屬 家庭影院? 兩聲道? 還是其它? A9G and st5000 soundbar only