設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: Hugo Fok

[好熱戲] 鄭秀文《Follow Mi concert》4K 演唱會編輯部搶先測評

白鑽玩家

jc2ssych 發表於 2020-6-21 02:20
師兄你對線材和產品製作有心得,大家是瞭解的。

香港人大家都工作忙碌,你近兩年願撥冗撰文講解,成網站 ...

師兄,道不同,嗜好各取所需喜愛不一,我是同意而且一向也會包容。如鄭的聲畫表現有不小師兄曾作回饋。那是真實用戶意見道理沒有對錯,只是陳述自己感受。

但有些人不一樣,近數月觀察,每次積極扮演"網絡打手"角色目標刻意追擊[正版]新品,如一出碟首日,當自己唔入唔喜歡完全冇問題 ,但此君離不開整日刻意挑剔各方面,前言不對後語,正如他自己最後解釋原因,要無事生非,刻意制做甚麼不同調討論,過程不顧事情真相,總知不能全部討論和議,反對派由他來擔當,像sammi concert 又是挑剔不斷,出2K叫等4K,出4K又話曲目欠佳再考慮下,最重要佢發言時既非『真正』用戶反饋也從冇購入只是胡扯一通,認真討論欠奉,如網絡留言道理站不住腳自然有人圍插,公道自在人心。

封咀是他在網友追擊下佢自己提出來,也是我上次見好就收,停止繼續再反駁佢滿口歪理回覆原因。今日有人出爾反爾。再借你留言以自己政治取向抹黑網站及其他網友,那只是討論區內action and reaction。目標絕非要統一言論。

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
成龍大哥 + 10 + 10 認同到一個點呀

查看全部評分

3萬

白鑽玩家

根本靚仔

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

allen89 發表於 2020-6-21 03:46
師兄,道不同,嗜好各取所需喜愛不一,我是同意而且一向也會包容。如鄭的聲畫表現有不小師兄曾作回饋。那 ...

師兄,我唔想口舌之爭,先話唔再出po,唔係代表你說話啱晒,見好就收,我同你藍黃有別,係咁

評分

成龍大哥 + 10 + 10 超正, 一定要加分

查看全部評分

鑽石玩家

關大爺 發表於 2020-6-4 14:17
原來D師兄只想聽好一面,冇問題
sammi呢隻4k 正到呀,冇野可批評,76師兄滿意未 ...

好嘈,大聲又唔係細聲又唔係,總之唔知點

評分

參與人數 2威望 +18 金錢 +18 收起 理由
關大爺 + 8 + 8

查看全部評分

鑽石玩家

Mi多謝深泳幫手先有咁成功

評分

查看全部評分

星級玩家

Mosque 發表於 2020-6-21 09:13
Mi多謝深泳幫手先有咁成功

其實如果冇佢件事,個演唱會反而可能仲好睇

評分

參與人數 2威望 +30 金錢 +30 收起 理由
allen89 + 20 + 20 認同

查看全部評分

星級玩家

icq00000 發表於 2020-6-20 02:49
其實今次揀歌幾好
有大熱有side tracks,如果淨係聽過佢大路歌嘅人一定覺得好悶
佢其實好多side tracks比 ...

其實heavy metal band係一定唔會cut,因為開演唱會前已經事先預告會有意想不到嘅樂隊合作,連新合唱歌都出埋,sammi仲要話係followmi必睇的部份。

評分

參與人數 2威望 +30 金錢 +30 收起 理由
allen89 + 20 + 20

查看全部評分

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章金耳朵金耳朵學員76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

angelcheng0203 發表於 2020-6-21 11:04
其實heavy metal band係一定唔會cut,因為開演唱會前已經事先預告會有意想不到嘅樂隊合作,連新合唱歌都 ...

可能因為我之前聽咗鐵樹蘭啲歌幾中意,我覺得果part 超正

星級玩家

kelvinhin 發表於 2020-6-25 13:25
可能因為我之前聽咗鐵樹蘭啲歌幾中意,我覺得果part 超正

同意,超HIGH