設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: marcolau

[PS3] 完成~~~HEAVY RAIN

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

今早睇頭 post 立一立 [ xx 死左 ] (唔知有無睇錯)
一剎那剩係諗到劇透二字 , 請師兄見諒 ...
岩岩見人地講 ign 又話得 7 個 ending , 唔知幾多先真

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

不過呢d game唔知劇情相信會好玩好多

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

唔好透露劇情呀!

白鑽玩家

76-FC 黑鑽石勲章

hkPSN有更新啦

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

今早睇頭 post 立一立 [ xx 死左 ] (唔知有無睇錯)
一剎那剩係諗到劇透二字 , 請師兄見諒 ...
岩岩見人地講 ...
rikudoll 發表於 2010-2-25 13:26

ending有好多個,因為4個主角已經可以生死,在4x4組合下已經有唔同。
我特登整死d主角都已經開左5個ending,但都冇獎杯開~~
不過從獎杯中睇到,有獎杯嘅ending應該至少有5個以上。

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

唔好透露劇情呀!
googleli 發表於 2010-2-25 16:20

有劇情呀,唔好屈我啦~~

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

我終於都爆咗機,未真真正正爆機,只係爆咗少少姐......
我的爆機劇情如下,鍾意就按反白睇,唔鍾意的師兄...可以不理!!

1/老豆自殺(因為救不到個仔...)
2/妓女媽媽也死亡...係浸死!
3/肥佬冇事...
4/fbi生產幻覺,食得太多k仔死咗了...
5/女記者冇事,不過她好傷心,因為她男友自殺身亡...

未捉到兇手,到底是誰兇手,答案你自己估估吧!!!

銀級玩家

我終於都爆咗機,未真真正正爆機,只係爆咗少少姐......
我的爆機劇情如下,鍾意就按反白睇,唔鍾意的 ...
DVD迷 發表於 2010-2-26 20:57

你都查少好多野播~~~~

我岩岩爆左另一個有獎杯「4位英雄」嘅ending,發覺事情唔係咁簡單,兇手亦應該另有其人~~~~
似乎仲要搵兇手~~~但我又諗唔到查錯左d咩~~~但仍發現好多問題未解~~

喂~~~!
你睇唔睇到pm呀~~

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

你都查少好多野播~~~~

我岩岩爆左另一個有獎杯「4位英雄」嘅ending,發覺事情唔係咁簡單,兇手亦應該另有 ...
marcolau 發表於 2010-2-26 23:27

我不知道少咗d咩,不過都係第一次爆姐,其他要慢慢找,洗咩急呢?
其實我一早知道誰是兇手的...
我不講係費時影響一班未爆機的師兄姐...

銀級玩家

我不知道少咗d咩,不過都係第一次爆姐,其他要慢慢找,洗咩急呢?
其實我一早知道誰是兇手的...{:6 ...
DVD迷 發表於 2010-2-27 14:55

你一早知兇手~~~仲唔認睇攻略~~~~=.=
知道查唔到一樣冇用,因為ending開啟至少要開到一個ending獎盃,HEAVY RAIN英雄只係代表完成一次遊戲而已。

兇手我第一次已經搵到,只係唔信係佢。
但今次爆反而多左一條未出場嘅人名,到底佢係真正兇手定係下集嘅敵人....
當然希望佢有下集,不過最好先rebug先。