設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: marcolau

[PS3] 完成~~~HEAVY RAIN

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

你條友...
你一係唔玩,一玩火速爆機...
我都話你係電子神童啦!
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

三潮玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章

隻game短定乜?

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

你條友...
你一係唔玩,一玩火速爆機...
我都話你係電子神童啦!
DVD迷 發表於 2010-2-24 19:48

爆唔難,只係開唔開到good ending啫。
因為中途搞左d咩都會影響故事發展,
而且我相信結局一定唔係我果個,
應該有d章節我跳過左~~~

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

隻game短定乜?
大佬John 發表於 2010-2-24 19:56

隻game長短係睇你搞左d咩,因為章節應該有7版,但我只開到6版,玩左7~8個中....

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

爆唔難只係開唔開到good ending啫。
因為中途搞左d咩都會影響故事發展,
而且我相信結局一定唔係我果個,
應該有d章節我跳過左~~~
marcolau 發表於 2010-2-24 20:46

你必以為咁快可以玩完,有排你玩,因為四個角色有生有死,樣樣都要你玩晒,咁先係真真正正爆機了...
圖片係由Game Station提供的.(我用手機影的.)
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

隻game短定乜?
大佬John 發表於 2010-2-24 19:56

當然不是啦,長短就要睇你所走的路線了,當你走錯了路線就會影響你的長短時間了...
所以呢隻遊戲有排你玩,仲有排你煩了...

銀級玩家

你必以為咁快可以玩完,有排你玩,因為四個角色有生有死,樣樣都要你玩晒,咁先係真真正正爆機了...
圖片係由Game Station提供的.(我用手機影的.)
DVD迷 發表於 2010-2-24 20:53

「你必以為咁快可以玩完」<-我回你時已經講左喇,又唔睇~~~
我點會咁快玩完佢架,我唔開晒佢d ending都唔心息架啦,你第一日識我咩。

佢一早已經講左會有多個ending,你亦可以在章節中搵翻分支點佢改變ending,我已經開左5個ending了~~~你本Game Station可以收埋喇~
我唔知d書出成點,隻game本身已經係中文,而且又易玩,但如果你睇攻略知晒個故仔同ending的話,我諗隻game已經冇晒查案嘅意義,你都可以收埋佢了。

條女都係真人令d~~~

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

「你必以為咁快可以玩完」
marcolau 發表於 2010-2-24 21:31

我有睇你講過咩野...
呢條女未就係那個靚女記者囉...
我買本遊戲書唔係睇攻略的,因為呢隻遊戲完全唔洗睇攻略本的,我只係睇其他遊戲姐...
唔同你講住...繼續打機先.

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

咁快爆機, 真係勁。

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

「你必以為咁快可以玩完」
marcolau 發表於 2010-2-24 21:31

請問係咩片仔黎架?爆機時既片段?