設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

[吹水] 心情好差.....(私人討論,只希望有岩傾76友入來, 不喜勿入!!!)

關閉 [複製鏈接]

銀級玩家

出核彈都唔割蓆

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

小瑟 發表於 2019-8-6 13:43
謝謝你的安慰, 最慘係呢個情況下, 我地搵唔到香港未來有咩希望先最驚!!!! ...

香港既未來~呢D嘢應該冇人知會係點,你都唔知你部機會幾時會壞?但係而家係有人首先破壞左而家既現在,

=現家D黑衣人要將部機打欄換個部新機,甘部機係咪一定啱睇?如果唔啱係咪要再黎多次?
天下 “ 武功 ”,無堅不破,唯快不破 。

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

xhatax 發表於 2019-8-7 19:36
香港既未來~呢D嘢應該冇人知會係點,你都唔知你部機會幾時會壞?但係而家係有人首先破壞左而家既現在,

...

只係把20年後發生的事提早20年姐

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

wantai288 發表於 2019-8-7 20:04
只係把20年後發生的事提早20年姐

甘提早20年係咪可以變左做 ~~美國人 &  英國人?

因為我每次見到D黑衫人每次都扯哂D美國旗同英國旗。

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

xhatax 發表於 2019-8-7 20:10
甘提早20年係咪可以變左做 ~~美國人 &  英國人?

因為我每次見到D黑衫人每次都扯哂D美國旗同 ...

我唔知道佢地想變咩人,我只係想我們基層市民,衣 食 住 行 好d囉!c兄可能你大把$$,唔覺有咩問題,呢十年政府有冇為民生做到野

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

wantai288 發表於 2019-8-7 21:46
我唔知道佢地想變咩人,我只係想我們基層市民,衣 食 住 行 好d囉!c兄可能你大把$$,唔覺有咩問題,呢十 ...

師兄,我都係基層市民,讀得書小,每日要做成10個鍾,我都想我有大把??。所以我差不多每期六合彩我都會買.

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

xhatax 發表於 2019-8-7 22:13
師兄,我都係基層市民,讀得書小,每日要做成10個鍾,我都想我有大把??。所以我差不多每期六合彩我都會 ...

如果你都係基層市民,你有得到政府什麼好處嗎?如果有,你講黎聽下咩好處, 或者政府有咩幫過我們基層。你都可以分享下。

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

xhatax 發表於 2019-8-7 19:36

...

XHATAX兄, 多謝你咁理性咁回覆我, 不過都係果句, 如果覺得我睇法唔岩就由佢啦, 當唔識我呢個人囉!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

wantai288 發表於 2019-8-7 21:46
我唔知道佢地想變咩人,我只係想我們基層市民,衣 食 住 行 好d囉!c兄可能你大把$$,唔覺有咩問題,呢十 ...

WABTAI兄, 唔好拗了, 我個主題都講左, 唔岩傾就由佢啦, 唔會拗出結果, 香港的未來已經由國家決定左, 我地一係接受, 一係就放棄!! 冇咩好拗的了!!!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 黑鑽石勲章

首先我表明我不是撐藍也不是反黑。
但我真不喜歡被人挾持當籌碼,反對暴力。
點解強制唔俾我返工?對唔到咀就圍人。
真系誰大誰惡誰正確?
政府糸有好多方面做得唔好,所以我支持示威活動。
迫使政府面對問題。但暴力就絕不認同。
我真系唔想有一日出街俾人話我望佢就咁俾人打。
其實示威人仕現在是無大台的,也沒有領宙。
可不可以償試選個領宙出來和政府再傾傾呢?
咁樣落去祇會損害香港,到時全香港人一起埋單。
可苦呢?

評分

參與人數 4威望 +220 金錢 +220 收起 理由
小瑟 + 100 + 100 絕對認同
Mingmingday + 10 + 10
Diazico + 10 + 10 俾個Like你啦
SonSon + 100 + 100

查看全部評分