設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

[吹水] 心情好差.....(私人討論,只希望有岩傾76友入來, 不喜勿入!!!)

關閉 [複製鏈接]

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

小瑟 發表於 2019-8-6 16:43
尋日 10:00 仲有個希望, 佢可以先用 "徹回" 去比誠意大家知佢係有想溝通的, 點知又係不停指責, 但何不回 ...

林鄭過份自信啦,一地2檢都成功通過,佢諗住呢次又可以霸王硬上弓,
點知勝利沖昏左頭腦! 後尾連支持佢既民建聯又同佢割席........

當權者如不讓步,唔比誠意,呢次應該收唔到科! 重手鎮壓只會再換來另一個風暴!
條例修訂只係近因,遠因打幾版都未打完............

DNA 號碼
ONKYO5010, BDP 9700,1000 ULTAR, R300, Q300C, FA

黑鑽玩家

不如問吓反對派班仆街幾時肯停好過,而家無論撤唔撤回都唔關事,係一羣政棍聯同一羣所謂年青人攻擊呢個無能政府,再將警察擺埋上枱做禍心,搞到而家暴亂沒完沒了,喂大佬,家陣貿易戰,香港經濟開始陷入衰退,我覺得呢個浪分分鐘大過金融風暴,仲唔停?係咪特朗普同約翰遜會出手相助
不喜勿插

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

wantai288 發表於 2019-8-6 16:51
其實現在呢個時代已經唔係屬於我們

其實我真係希望我的子女可以有一個公平的環境比佢地生活......但太多野好似比我斑想月來月遠呢~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

malikysl 發表於 2019-8-6 16:57
林鄭過份自信啦,一地2檢都成功通過,佢諗住呢次又可以霸王硬上弓,
點知勝利沖昏左頭腦! 後尾連支持佢既 ...

都係呀, 太多問題引發呢次的問題, 後生果班忍左好多年, 樓又買唔到, 上位又上唔到, 錢就比哂政府大白象, 佢地博埋條命就係因為咩希望都冇......所以先會咁激!!!

再講警察方面, 就算今次比佢地打到收哂聲, 之後又邊會有人尊重警察呢???
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

Diazico 發表於 2019-8-6 17:08
不如問吓反對派班仆街幾時肯停好過,而家無論撤唔撤回都唔關事,係一羣政棍聯同一羣所謂年青人攻擊呢個無能 ...

師兄.........都係果句, 唔岩傾就唔洗入來架.....唔好咁啦!! 好嗎???

Post76玩樂網.

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

小瑟 發表於 2019-8-6 17:15
都係呀, 太多問題引發呢次的問題, 後生果班忍左好多年, 樓又買唔到, 上位又上唔到, 錢就比哂政府大白象,  ...

警察係選擇性執法,使用左過份武力,所以現在咁多街坊都出來,發展到班後生仇警,破壞警局。
如果以前警察捉壞人,大家係唔會介意比佢入私人地方做野。
DNA 號碼
ONKYO5010, BDP 9700,1000 ULTAR, R300, Q300C, FA

黑鑽玩家

Sorry 小瑟,發洩吓啫,你又做人老豆,我又係,其實好難同佢地解釋而家嘅事,因為呢個世界已經被扭曲,儒家思想已經冇價值,連老師都鬧人死全家,過唔到N歲,咁我地做家長要如何面對,希望大多數香港人係理性,大亂之後可能有曙光

5萬

總版管

Diazico 發表於 2019-8-6 17:34
Sorry 小瑟,發洩吓啫,你又做人老豆,我又係,其實好難同佢地解釋而家嘅事,因為呢個世界已經被扭曲,儒家 ...

唔洗SORRY, 我真係好驚, 好驚傾傾下大家要唔開心, 個社會已經夠慘了, 我真係好希望唔岩傾大家當見唔到大家就算了!!!! 多謝你理性同我討論返, 多謝你~

因為呢二個月既事, 其實我有個40年老友冇見了, 屋企人唔敢傾呢D野, 有D連見都唔敢見......見到又要扮冇野, 真係好唔開心~就係尋日罷工前的一天, 我個腦全日都不停想我地究竟要公義定要扮冇事, 真係好辛苦呢~

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
haha161 + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

Post76玩樂網.

5萬

總版管

Diazico 發表於 2019-8-6 17:34
Sorry 小瑟,發洩吓啫,你又做人老豆,我又係,其實好難同佢地解釋而家嘅事,因為呢個世界已經被扭曲,儒家 ...

你講得岩, 有時一開電視就一定係睇新聞, 二個小朋友又睇埋一份, 佢地始終都係細, 唔係好了解究竟做咩要咁樣........我亦都好難解釋比佢地知!!

Post76玩樂網.

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

已上岸的人一定希望全部野都不變,求變的人一定係未上岸。