設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[討論] 有無同樣經驗?

黃金玩家

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
由soundbar 轉聽2ch 再加5.1,之後再想 5.1.2....7.2.4....
自己都慢慢學識聽到個分別,但老闆完全無視我既改動,問佢有無好聲d? -“差唔多啦”, 隻腳落番地, 拉開個距離,音場闊左wor, 係咪呀?-“講乜春呀”
但尋晚.......佢居然叫我play隻 Eason 隻2013 演唱會佢聽......??,大家有無試過”杜自己老闆” 既經驗分享下,如果掂左,咁日後條路會好行d, 定係我諗多左??

評分

參與人數 3威望 +70 金錢 +70 收起 理由
chhanthony + 50 + 50
wingleong + 10 + 10 恭喜Ching!
matt88p + 10 + 10 俾個Like你啦

查看全部評分

銀級玩家

其實好難度屋企個女人中意AV,男人同女人天生就來自不同星球,大家喜好唔同,好似女人會買好多個樣差不多的手袋,但係男人眼中就覺得有得用就得,唔明點解要買咁多個。而男人玩具對女人都係一樣,男人會為左聽多少少嘢而換呢樣個樣,女人會覺得點解咁煩?出到聲就得啦,對佢地來講,2.1、5.1、7.1、720P、1080P、4K全部都無分別

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
ChakyBruce@FB + 10 + 10
fddamia + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

andyau88 發表於 2018-12-9 13:23
其實好難度屋企個女人中意AV,男人同女人天生就來自不同星球,大家喜好唔同,好似女人會買好多個樣差不多的 ...

啱,要杜老闆升仙真係有D難,佢會陪你睇戲聽歌,但係你大聲小小佢就會覺得嘈,跟住就走返房,不過我試過靜靜雞換條訊號線佢又會話啲聲有D唔同!

鑽石玩家

師兄真係拎走咗棵樹, 環境好舒服!!
其實玩音響, 有時氣氛都好緊要㗎!!
至於你話問下人有冇分別, 同 太太講又好, 朋友講又好 屋企人又好, 其實如果唔係玩開呢樣嘢, 除非好大分別, 如果唔係通常都冇乜特別感覺.
通常如果連太太都話好大分別,  嗰個升級就肯定超級大, 太太先會有如此反應.
所以最好玩音響就有班志同道合朋友,  大家都玩開咁就 可以有傾有講交流分享啦!!

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
ChakyBruce@FB + 10 + 10

查看全部評分

鑽石玩家

大家有無試過”杜自己老闆” 既經驗分享下,< 呀老闆經常夜晚在我睇緊戲時問咩來..之後佢話你坐埋一邊, 我想坐你個位睇

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +10 收起 理由
tommychan1972 + 10 + 10 俾個Like你啦
bigair + 10 超正, 一定要加分!

查看全部評分

不可一不可再, 向毒品說不, 向後級說不..
係...不能得一部咁小...

黃金玩家

andyau88 發表於 2018-12-9 13:23
其實好難度屋企個女人中意AV,男人同女人天生就來自不同星球,大家喜好唔同,好似女人會買好多個樣差不多的 ...

啱呀,剩係隻後置,我移左三次位,佢都差唔多,haha 所以我決定放棄??

黃金玩家

where1472003 發表於 2018-12-9 13:34
啱,要杜老闆升仙真係有D難,佢會陪你睇戲聽歌,但係你大聲小小佢就會覺得嘈,跟住就走返房,不過我試過 ...

所以尋晚難得佢開聲,平時佢只會睇Mytv ??

黃金玩家

matt88p 發表於 2018-12-9 13:45
師兄真係拎走咗棵樹, 環境好舒服!!
其實玩音響, 有時氣氛都好緊要㗎!!
至於你話問下人有冇分別, 同 太太講 ...

Matt兄,係呀,棵樹搵人收留左??個位放埋隻後置+十仔入去,我自己都鐘意整色整水,燈光配合埋真係好舒服,揀B&W 唔揀ProAc 都係因應整體觀感,??
另外真既,對於無興趣既人,講咩都無用,剛剛睇番fb, 8年前已經有fd 比左部amp 加幾隻喇叭想杜我,但我今日先開始鐘意???

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
matt88p + 10 + 10 正到爆

查看全部評分

黃金玩家

fishbone8822 發表於 2018-12-9 13:48
大家有無試過”杜自己老闆” 既經驗分享下,< 呀老闆經常夜晚在我睇緊戲時問咩來..之後佢話你坐埋一邊, 我 ...

骨兄,你果到咁正,坐邊都得啦??快d捉埋呀Tek 過黎啦,今日再set下後置果位先,老闆唔比換呀??

鑽石玩家

ChakyBruce@FB 發表於 2018-12-9 14:20
骨兄,你果到咁正,坐邊都得啦??快d捉埋呀Tek 過黎啦,今日再set下後置果位先,老闆唔比換呀?? ...

上次WhatsApp 提及的方案不是換,是加