設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: matt88p

[喇叭組合] 好開心終於建成一個叫做似樣嘅影院!! (MANY PHOTOS)

星級玩家

matt88p 發表於 2018-8-15 02:44
以前曾經聽幾位大師講過, 就攞返自己post嘅array為例子, 如果要釋放真正實力, 基本冇一部multi channel p ...

我都唔知識幾多所謂大師,
講就天下無敵,
最鍾意講一啲人哋做唔到嘅嘢出嚟,
或者攞一啲抽象冇得比較嘅形容詞出嚟拋書包,
其實佢自己都唔知有冇玩成功過。

不過邀請得呢啲歪嘴嘅大師上你屋企,
佢一定係有彈冇讚。
讚你,大師咪冇訂企囉。

白鑽玩家

leekoonhung 發表於 2018-8-17 14:59
師兄,算吧啦!大家明發生什麼事就算

發生咩事呢?

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

samyiu 發表於 2018-8-17 15:01
咪係囉 ! 睇完個位師兄D回覆, 都無乜特別 , 咁又BAN !

係唔係真係有個位師兄

白鑽玩家

剛見到個說法及內文幾有意思. 順便在這分享, 大家也可以冷靜放低成見思考下

「好人嘴賤,壞人嘴甜」,四句話讓你瞬間明白

你遇到困難了,去找人幫忙。嘴上答應的客客氣氣的,不一定真的會幫你。

而滿嘴刻薄的那個,說不定回頭就替你辦了。所以說,別信人一張嘴,要看人一雙手。

真心幫你的人,嘴上都不饒人。而說的越客氣的那個,心裡面壓根就沒準備幫忙

。好人往往嘴賤,壞人往往嘴甜,每天都要你好看!

因為心直口快,得罪不少人,但又不會拐彎抹角,這種非黑即白的性格與生俱來。

近日看到一段話說的挺好:口不饒人心地善,心不饒人嘴上甜。

心善之人敢直言,嘴甜之人藏謎姦。寧交一幫抬槓的鬼,不結一群嘴甜的賊!

轉貼自這裡
http://bear.umtalk.net/article/155793

評分

參與人數 3威望 +30 金錢 +30 收起 理由
Ryanlee + 10 + 10 剛落機見post...悲,求原文因有部分删除,.
matt88p + 10 + 10 超正, 一定要加分!
Ep-71 + 10 + 10 所以我都很濺

查看全部評分

不可一不可再, 向毒品說不, 向後級說不..
係...不能得一部咁小...

星級玩家

matt88p 發表於 2018-8-17 20:13
發生咩事呢?

我有追開,我見兩宗謀殺案,一個死有餘辜,一個唔會。同埋見到包娼庇賭同有人真是唔會乜叫固步自封law

白鑽玩家

fishbone8822 發表於 2018-8-18 10:27
剛見到個說法及內文幾有意思. 順便在這分享, 大家也可以冷靜放低成見思考下

Yes, 絕對認同
呢個世界最可怕嘅人係, 喺你面前好似冇嘢, 真係睇落去好似唔關佢事咁, 但係誰不知原來佢先係搞事嗰個,
喺背後原來成班人取笑你, 日日攞嚟當話題!!
最厲害嘅係, 佢喺背後搞你, 卻喺你面前幫你!!
呢啲人真係好自為之!!

評分

參與人數 1威望 +20 金錢 +20 收起 理由
MDLP + 20 + 20 成日都話買定八仙花生睇好戲

查看全部評分

白鑽玩家

Viva_la_vida 發表於 2018-8-18 10:31
我有追開,我見兩宗謀殺案,一個死有餘辜,一個唔會。同埋見到包娼庇賭同有人真是唔會乜叫固步自封law ...

點都好啦, 都係時候讓一切停止回復正常!!
大家開開心心你有你玩佢有佢玩咪幾好!!
何必打仗?

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
DickLai@G + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

進階玩家

嘩~~Joe BL 啊⋯⋯??超勁??

1萬

鑽石玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

MDLP 發表於 2018-8-2 15:35
呢啲嘢無得同啲睇漫畫功夫書理論既人
同佢去討論mma擂台實戰

我都做咗廿幾年地盤, 包括好多 PA 系統, PA 喇叭只會出噪音.....
千其吾好迷信..
75-X9500G
AV: BOSE 900 Soundbar + 700 拾仔 + 700 surround
Music:  Playback Designs
Speakers: Mordaunt-Short
AMP: KCT + FPB-300C
[img]http://ha1.seikyou.ne.jp/home/jun/gifani/halo.gif[/i

白鑽玩家

yuppi 發表於 2018-8-18 12:11
我都做咗廿幾年地盤, 包括好多 PA 系統, PA 喇叭只會出噪音.....

又唔係完全嘅,   其實jbl pro都唔差, 不過唔係自己口味啫!!   如果空間好大其實佢good㗎!!