設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 牛丸河

[入耳式] Sony 客製耳機 Justear 終可望到港啦

星級玩家

tubeamy 發表於 2018-9-7 09:38
點解吾見有人做 monitor?

其實有,可能依邊無。
師兄整左monitor ?

專業玩家

edgarcpu 發表於 2018-9-7 08:25
師兄,

可能忠言逆耳, 我講嘅嘢可能唔啱聽,如果唔啱聽就當我冇講過啦, 我畀你嘅意見就盡快 sell 咗張 ...

我每買一隻耳機都會用一至兩年先會再買另一隻,到再買嗰試先會去試,其間真係唔會去試其他耳機

星級玩家

CaeserTam@FB 發表於 2018-9-7 12:50
我每買一隻耳機都會用一至兩年先會再買另一隻,到再買嗰試先會去試,其間真係唔會去試其他耳機 ...

好奇想知師兄以前用架耳機係傾向邊一類型?

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

CaeserTam@FB 發表於 2018-8-28 22:48
師兄你一早做定耳印
咁你都還好,起碼你鐘意club嘅聲多啲!
我心理上就接受唔到,到時隻耳機我會當垃圾擺一二邊
原本仲諗住買IER-Z1R,而家我會用呢筆錢轉會買另一隻cm算了

師兄,

怎樣對待一對耳機 ,係你自己嘅事,我冇辦法去說啱定錯,只要自己覺得高興就得㗎喇, 不用交代的, 我只係對一對新嘅耳機當成垃圾感到可惜,僅此而已。

如果唔係呢件事原本仲想諗住買z1r ? 唔通一兩年後先買? 我只係好奇不用回答的。

專業玩家

edgarcpu 發表於 2018-9-7 16:36
師兄,

怎樣對待一對耳機 ,係你自己嘅事,我冇辦法去說啱定錯,只要自己覺得高興就得㗎喇, 不用交代的 ...

我原本係預咗筆錢去買一對cm加z1r,而家唔會買z1r,呢筆錢攞去揾過另一隻cm

專業玩家

YatYinHo@G 發表於 2018-9-7 14:57
好奇想知師兄以前用架耳機係傾向邊一類型?

EX1000,CK100,Vega

星級玩家

CaeserTam@FB 發表於 2018-9-7 18:06
EX1000,CK100,Vega

咁我真係好好奇師兄點解開頭會揀左Club sound.
係完全不能理解完全,唔同風格。

專業玩家

YatYinHo@G 發表於 2018-9-7 18:58
咁我真係好好奇師兄點解開頭會揀左Club sound.
係完全不能理解完全,唔同風格。 ...

當初試低音真係幾吸引,之後試多幾次都係listening清啲,耳模都未做諗咗幾日點知佢會唔俾轉款啫
算了,呢個話題唔講了,我以後都唔會買sony嘢lu

專業玩家

CaeserTam@FB 發表於 2018-9-7 20:10
當初試低音真係幾吸引,之後試多幾次都係listening清啲,耳模都未做諗咗幾日點知佢會唔俾轉款啫 ...

明明係你自己試得唔夠清楚 畀咗錢喇 之後想食後悔藥 可惜失敗 之後就係以後唔買索尼嘢 咁即係索尼唔比你轉款係索尼嘅錯 你自己就冇責任喇 咁你當初落訂單嗰陣時 嗰張確認書你又簽名?
更何況 其實club 都唔算差啫 只係冇咁雜食

專業玩家

lee19901030 發表於 2018-9-8 03:01
明明係你自己試得唔夠清楚 畀咗錢喇 之後想食後悔藥 可惜失敗 之後就係以後唔買索尼嘢 咁即係索尼唔比你 ...

我真係冇睇,淨係剔剔剔,剔晒佢就算,只係隔咗幾日就話已經send咗去日本唔俾轉!
我係消費者嘅立場我未做耳模點解企硬唔俾轉呢?又冇解釋,淨係話唔得就係唔得,算啦,我照硬食。不過覺得間公司唔多重視啲客人嘅要求,又唔詳細解釋一下,以後都唔會買佢啲嘢咁解啫!
師兄,我去買部55X9300E比晒錢未送貨sales講明呢隻係舊款買咗冇得轉款最後我都可以去轉款買隻55A8啦!
我都算係半個索尼粉,之前電池爐一出就即買了!
算數了,耳機我照硬食,最多唔啱聽擺埋一二邊,我又冇係sony shop大吵大鬧。完全好聲好氣咁問,劈頭第一句同我講唔得我已經走了。