設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: danny

[用家報告分享] 2010紙皮箱(有相睇啦)

進階玩家

各位師兄唔好意思,呢一兩凸然有野做未有時间真正去聽,今日一早屋企人未起身,一震又要出去,下星希望可以包膠,$#))現金價低賣,之前有兩部evo2二手價機主企硬都要$%)),所以今次講啱要價即賣仲平過二手機

黑鑽玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

各位師兄唔好意思,呢一兩凸然有野做未有時间真正去聽,今日一早屋企人未起身,一震又要出去,下星希望可以包膠,$#))現金價低賣,之前有兩部evo2二手價機主企硬都要$%)),所以今次講啱要價即賣仲 ...
danny 發表於 2010-1-3 09:34

咁都抵玩既。
題外話,希望你唔係幫添置大廈買啦。

進階玩家

咁都抵玩既。
題外話,希望你唔係幫添置大廈買啦。
tennishk 發表於 2010-1-3 10:35 AM

chang 係呀,請問有什麼問題,你唔好客我呀?

3萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

chang 係呀,請問有什麼問題,你唔好客我呀?
danny 發表於 2010-1-3 15:44

唔係3/f 買呀!

1萬

黑鑽玩家

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

唔係3/f 買呀!
KING 發表於 2010-1-3 15:54

好似係喎
莫思身外無窮事
飲盡身前有限杯

3萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

咁呀祝你好運lo!

進階玩家

係3/f 買呀,有嘜問題,快.......講?

1萬

黑鑽玩家

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

但係danny買個部係行貨 有保用 應該無問題掛 唔通係2手貨

我重想聽日去買添
莫思身外無窮事
飲盡身前有限杯

進階玩家

唔係我12月6日2009年去睇過,當時係無呢部機罷係店鋪,跟住聖旦節再去睇就見到有呢部機無問價,跟住又去咗華仁$*))同永成%%))郁有問價都無得減,算啦貴就貴,遲早都要賣鬼叫自己中意,心林都係去華仁賣$*))呢個價都ok,所以決定元旦日出去賣,順便再去添置睇吓問價,點知大家講到你一句我一句講到呢價,對方都企硬無得再減,心林如果呢個價唔賣,再去華仁同永成味必可以講呢個價,算啦就錦成交。(當佢係二手機都低呀,起碼都有一年保養)

點解我會決定係呢到賣呢,因偉之前係隔籬台有兩部二手機都係evo2(一部用咗一個月到,另一部用約兩個月),機主都企硬要$%))先很買比我。
我即時已經check呢部機,係行貨有一年保養。
ming sir 無問題,走去睇吓順便試吓機,睇吓啱唔啱自己口味,佢個到有ca機同epos喇叭,店員都好好人,就算唔啱咪走,冇問題,如你唔介意可以同你一齊去試(不過要星期六或星期日)。
多謝各位師兄關心!

進階玩家

我又無電腦用,我個仔仔要用,上綱打機,遲啲睇吓有得用再K過。