設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: Ep-71

我.....的爛鬼 愛華微形 7.3 組合 ~!! ^__^

進階玩家

3米100寸。。。。我也支持。。。上350
3800太颗粒感了。。。。

上面两位大侠把100寸的好处阐述得淋漓尽致。

進階玩家

85折。。。116710LN。重有无折阿?
听日有FAN去新加坡。会否由于退税而更好价呢?
其实85折M记行货都已经不错了。HK可能水货当行货卖了。M记么数字结尾的?显示行货身份。

星級玩家

76 榮譽忠義勲章

100寸好,睇戲勁好feel, d人好似會走出銀幕 ga !
kleehkg 發表於 2010-3-23 00:16

有冇咁誇啊﹖
我淨係覺得我入▫左部戲入面▫者嘛~ 都唔見有人出▫黎﹗~

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

85折。。。116710LN。重有无折阿?
听日有FAN去新加坡。会否由于退税而更好价呢?
其实85折M记行 ...
becktan 發表於 2010-3-23 18:33

要問!?? 系就早 D firm我..我先去問人(托上托

新加坡。会否由于退税而更好价呢??

我點X会知

HK 行貨好似系888字

我想你幫我買10支 這個束西 ^^

http://www.ikea.com/cn/zh/catalog/products/50137128

另外我拿到了那對 M&K了.. 放在 [老家-AV167] 上..去看看

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

3米100寸。。。。我也支持。。。上350
3800太颗粒感了。。。。

上面两位大侠把100寸的 ...
becktan 發表於 2010-3-23 18:31

350系咪泥o架 ..

呢2日睇書講3800都好鬼好架...吾通系吹水大力野..

我重睇左個 setup method .. 晚夜 send 上來你参考下..

而家孝慮過 D 尺寸好似吾多夠

進階玩家

要問!?? 系就早 D firm我..我先去問人(托上托

新加坡。会否由于退税而更好价呢??

我點X会知 ...
Ep-71 發表於 2010-3-24 13:34

我是肯定买GMT2。在对比价钱阶段。^_^请不要介意。因为我穷。。。新加坡这两天,HK也有人问。你问麻烦的么?
是否好少货现在? IWC近日好像没有75折,贵了好多。。。。什么世道。。。5555
买那个好办,你几时上来,几时要。给我具体时间就是了。买甘多?
   HC3800你买都好。我跟着你调就是了。哈哈哈。。。。或者你买部3800教我调,自己练手。另外买950看“成龙”电影。

進階玩家

在那边回复了。^_^

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

在那边回复了。^_^
becktan 發表於 2010-3-24 19:02

孝慮過 D 尺寸好似吾多夠3m ... HW15 可能只有80~90寸

3800都好鬼好架...吾通系吹水大力野..

我重睇左個 setup method .. 晚夜 send 上來你参考下..

Gamma Mode : Auto
Contrast : 7
Brightness : 3
Color Temp. : User
Reference : Medium
Contrast R : 2
Contrast G : 0
Contrast B : 1
Brightness R : -1
Brightness G : -1
Brightness B : 0
Color : 2
Tint : 0
Sharpness : 0
Brilliant Color : off
Screen Size : 16 : 9
Vertical Location : 0
CTI : 0
Color Management : off

由于此設定在全黑環境set, 所以你可以再按自己囗味執下

進階玩家

孝慮過 D 尺寸好似吾多夠3m ... HW15  可能只有80~90寸

3800都好鬼好架...吾通系吹水大 ...
Ep-71 發表於 2010-3-24 23:41

箱子是全新买入的?有无特价姐?

進階玩家

3800周末再搞搞吧。还在加班。唉