設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: Ep-71

我.....的爛鬼 愛華微形 7.3 組合 ~!! ^__^

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

搬機搞野搞到成點? 呢鑊又實吾見錢?!
呢到麥咁危險嘅?
要返去火星先得喎 ...
ballgi 發表於 2010-3-1 12:16

測試工程攏大..

由于 [壞朋友 1 號] 吾記得帶HXXXXX HD media player 個Remote ..結果糸乜差都試吾到~!!!

只能試[壞朋友 2 號] 帶來的 2條 HDMI線 :-

A.  WW Silver starlight
B.  WW starlight
C.  籃色 VDH
D   黑色 SAEC 1010   

由于網友帶來 item A & D 均為全新線材.. 所以我同佢講未 Run-in 試吾真

要留低作為期2~3個月作詳細測試...

( 點知...[壞朋友 2 號] 佢話冇問題)

我原本用開糸 BDplayer -->  C ---> 4308A --- > B -------> 彈樹機 (用開都 OK )

當晚先試 BDplayer -->  D ---> 4308A --- > B -------> 彈樹機 ( 聲同畫都有改善..rich左)

前晚試   BDplayer -->  A ---> 4308A --- > B -------> 彈樹機 ( 聲簿左晝而更{{利}} .. 雜訊更少 )

琴晚試   BDplayer -->  D ---> 4308A --- > A -------> 彈樹機 ( soft D ..聲都幾好 .但又冇咁..)

今晚有胸會再試 BDplayer -->  C ---> 4308A --- > A -------> 彈樹機

進階玩家

哇哇。。。恭喜恭喜。。。。好漂亮好大的新家。。。。
几时上来啊?
才用三个S150.其他都不用拉?

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

B仔

好漂亮好大的新家。。。。

同你間2000尺天台 penthouse 比... 我屋企咪垃圾房一間

几时上来啊?

明早會上珠海半天搞搞xx過期

原星期五/六要去從化..我放棄吾去.

下星期一/四要去番偶開會 >_< '..(一定要去!)

16曰晚又要去多鑊  ..

那麼..你想我 8號早上 定 16號晚 帶  CAV  上來??

老細話 : 屋企細吾好放咁多垃圾... 佢地入吾到屋

而家揾緊 D 細小小喇叭...前路..茫茫

等下如果冇人要你好心收留埋佢地...

進階玩家

B仔

好漂亮好大的新家。。。。

同你間2000尺天台 penthouse 比... 我屋企咪垃圾房一間
顶。。。我是住天台,无钱买好楼层,天台不只2000尺呢。不过我的狗“斗”1100尺都无,就五好提了。你D天价楼。幸福阿!!!
恭喜老大住新房。

不过没想到你放在厅窩,我想你会搞个200尺最小的房间搞专业装修呢。

几时上来啊?

明早會上珠海半天搞搞xx過期

原星期五/六要去從化..我放棄吾去.

下星期一/四要去番偶開會 >_< '..(一定要去!)

16曰晚又要去多鑊  ..

那麼..你想我 8號早上 定 16號晚 帶  CAV  上來??
这样阿?你来多几次更好啦。8号带上来,16号上来玩咯。哈哈。
想吃米也?^_^要我PAY得起的。米也“阿漆鲍鱼”之类的不包括。哈哈!

老細話 : 屋企細吾好放咁多垃圾... 佢地入吾到屋
哈哈。好消息。我觉得你虽然屋大,但是鉴于为了你的靓靓领导身心更健康,那个MX字头的大炮也太大了。我愿意收留他。^_^

而家揾緊 D 細小小喇叭...前路..茫茫

等下如果冇人要你好心收留埋佢地...

哈哈。。。好啊。给我特价呢。。。。
甘米要找200W功放后级来推?LX82又不能买的咯窝。。。你干嘛毒害我。。。
这是梦想的搭配,N个S150 MX或者5410级别炮。搭配“口力 屎CON”  MC12 EQ前级。
唉。。。遥远。
有个本地玩家有台安桥RDA7.1的后级,型号忘记是否这样,不过我想你明白的了。
2.4W要价。

進階玩家

啊。对了。
3.8上来?莫非妇女节你有节目?

進階玩家

又想起一个问题。。。MC12要高档BD连接。这个好大问题,更大的是高档BD要买正版BD。不能用媒体播放机。。。。。

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

B 仔 :

呢到糸HK 網站..寫少 D 簡體字

有个本地玩家有台安桥RDA7.1的后级,型号忘记是否这样,不过我想你明白的了。
2.4W要价。

我明!!但你屋企個場100尺 安件咁勁o寄有Y用咩!!

進階玩家

甘你又叫我低价收留S150???点推的动?

BTW。我五知点输入繁体字呢。。。。

進階玩家

http://www.post76.com/discuss/vi ... &extra=page%3D1
哦???这个有用否???价钱应该划算喔。。。

顶。发现过时了。。。

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

甘你又叫我低价收留S150???

幾千蚊買對S150...你重想點呀~!!! ..

吾要比鬼埋我玩9.1

点推的动?

好易推..一定有聲會叫

BTW。我五知点输入繁体字呢。。。。

當然有用而且可以用software check 喇叭同房間效應