設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: psb

[流行曲] 春嬌與志明 , 又想起 Danny 陳百強...

銀級玩家

Grandmaster 發表於 2018-3-21 22:31
刚买了不久, 觉得很好听, 终于明白psb兄那么喜欢它的理由, 多谢分享!

仲有音樂盒
粉絲必備!
psp兄米話你冇!

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

評分

參與人數 5威望 +140 金錢 +140 收起 理由
ernietse + 50 + 50 用家心得
Msuper + 10 + 10
tlsk + 20 + 20 超正, 一定要加分!
Grandmaster + 10 + 10 用家心得極具參考價值
psb + 50 + 50 正到爆

查看全部評分

鉑金玩家

NAD 發表於 2018-3-25 13:20
仲有音樂盒
粉絲必備!
psp兄米話你冇!

会去留意它, 多谢分享!

鑽石玩家

NAD 發表於 2018-3-25 13:20
仲有音樂盒
粉絲必備!
psp兄米話你冇!

你都話係必備,點會冇?小弟嘅係 Miriam's Music Box 終極 CD+DVD 厚盒版 , 好有概念大碟 , 碟內首首極品 , 永遠記得其中嘅一首係.......

x

評分

參與人數 5威望 +100 金錢 +100 收起 理由
ernietse + 50 + 50 用家心得
tlsk + 20 + 20 用家心得極具參考價值
Grandmaster + 10 + 10 報告非常詳盡
NAD + 10 + 10 好嘢

查看全部評分

鑽石玩家

"歌手 2018" 好有趣嘅報導.....千嬅 vs 嫻姐,你又揀邊位

https://kknews.cc/zh-my/entertainment/y23yavb.html

評分

參與人數 4威望 +50 金錢 +50 收起 理由
NAD + 10 + 10 俾個Like你啦
Msuper + 10 + 10 比禾揀唔上場最好
tlsk + 20 + 20
Grandmaster + 10 + 10 当然是宝岛歌后

查看全部評分

銀級玩家

psb 發表於 2018-3-26 13:05
"歌手 2018" 好有趣嘅報導.....千嬅 vs 嫻姐,你又揀邊位 ?

嫻姨?唔出奇
一味走大陸!
香港冇飯開爭搵人民幣
映衰晒

評分

參與人數 2威望 +60 金錢 +60 收起 理由
Msuper + 10 + 10 學子華話齋_搵食姐,唔巧歧視啦!.
psb + 50 + 50 換個角度睇----->為港爭光, hahahaha.

查看全部評分

鑽石玩家

Grandmaster 發表於 2018-3-25 21:38
会去留意它, 多谢分享!

講起寶島/台灣天后張惠妹唔講得笑,下面呢兩隻新大碟 CD 超正 ! 千嬅同張惠妹兩位港台天后都有新歌新碟 CD 出,但嫻姐就..........二十年如一日 , 完全冇新歌新碟食老本.....

x

評分

NAD + 10 + 10 絕對認同
Msuper + 10 + 10 有時責任唔一定係歌手唱片公司高層都有責任.
Grandmaster + 10 + 10 正到爆
tlsk + 20 + 20 超正, 一定要加分!

查看全部評分

鉑金玩家

psb 發表於 2018-3-26 22:10
講起寶島/台灣天后張惠妹唔講得笑,下面呢兩隻新大碟 CD 超正 ! 千嬅同張惠妹兩位港台天后都有 ...

这两张我还没买你竟然有了

評分

參與人數 3威望 +80 金錢 +80 收起 理由
tlsk + 20 + 20 絕對認同
psb + 50 + 50 Amei 最新未買,試聽覺得她已走火入魔....

查看全部評分

鑽石玩家

psb 發表於 2018-3-19 19:25
尋日楊千嬅 facebook 最新短訊 "Live 2CD coming soon" , 對好多粉絲嚟講真係好消息 , 亦希望全新大碟新歌  ...

"Live 2CD coming soon" ,   亦希望全新大碟新歌 CD 會好快出。分享下 "三二一Go! 2017跨年演唱會"相關嘅精彩照片 (PART 2) :

x

評分

參與人數 3威望 +40 金錢 +40 收起 理由
tlsk + 20 + 20 報告非常詳盡
Grandmaster + 10 + 10 報告非常詳盡
NAD + 10 + 10 正到爆

查看全部評分

鑽石玩家

NAD 發表於 2018-3-26 15:25
嫻姨?唔出奇
一味走大陸!
香港冇飯開爭搵人民幣

唔記得講....其實啲大陸友都傻嘅,成日做埋晒呢啲不知所謂低能戇居 shows ,  鬥長氣鬥持久力鬥中氣......乜都要强要贏要出位,冇聊兼冇品味。唱歌同音樂係藝術同個人風格,你估打功夫咩 ?啲評判咪係佢哋啲人/歌手,全世界有幾多個人識大陸歌手?佢哋憑乜嘢做評判也文也武?全部都係造假,當啲歌手同觀眾係笨柒?好彩嬅姐冇令大家失望選擇唔去參與 , 回答咗一句 .... " 我本來就係歌手,冇需要去呢啲咁既 show。"  

x

評分

Msuper + 10 + 10 各取所需_錢同收視不過認同歌手唔須要上去.
Grandmaster + 10 + 10 独裁成名國
tlsk + 20 + 20 報告非常詳盡
NAD + 10 + 10 岩晒大陸人

查看全部評分

銀級玩家

psb 發表於 2018-2-12 13:17
超正第二版 , 相信 NAD 兄係 fan ! 小弟得閒再分享收藏嘅"Meridian"楊千嬅親筆簽名首版。估吾估 ...

又話有千嬅呢隻親筆簽名頭版嘅??到依家都未見影!!

x

評分

參與人數 4威望 +120 金錢 +120 收起 理由
Grandmaster + 10 + 10 絕對認同
psb + 50 + 50 得得得....photos soon coming , hahahaha.
Msuper + 10 + 10 等,未使到夜深,繼續等
ernietse + 50 + 50 nice white bed sheet?

查看全部評分