設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: Aria Audio

☆美國Lightspeed「電源處理器 - 分享及討論」

黃金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

你好,想問下我有Blu-ray, Av amp, 2ch amp, sub woofer , Apple TV, myTV super. Cls309 夠唔夠分開digital 同analog 插?

讚助版主

m600 發表於 2018-8-28 21:37
使用了CLS609一個多星期,雖然沒有mains noise analyzer去量度,發現人聲滑咗背景亦安靜咗!

在此要感謝 ...

謝謝客人支持,希望用得開心滿意!

讚助版主

Dashboard990 發表於 2018-9-1 10:47
你好,想問下我有Blu-ray, Av amp, 2ch amp, sub woofer , Apple TV, myTV super. Cls309 夠唔夠分開digita ...

你好, 如用例子內器材, CLS309的Digital插位不夠用, 可考慮CLS609或CLS709 (CLS709有Power Amp插頭)
而且各款式的濾芯物料和過濾次數也不同, 謝謝

讚助版主

🚛🚛送低音同時為客人做家居噪訊測試💯💯💯
插牆身和經Lightspeed處理後,數字大有改善😍😍😍
雅詠音響 📞2324-9968
<<前>>

<<後>>

讚助版主

一步到位

美國 🇺🇸 光速 Lightspeed 頂班 Ultimate 😎😆😍

#要幾多有幾多
#無敵動態嘅感受
#真正無限流
#發放模擬器材最佳潛能
#不發熱無衰老超耐用
#被動式濾波優勢
#madeinUSA
#HyperDrive
#UltimateAnalog
#最高級别PowerFactorCorrection

讚助版主

美國 🇺🇸 光速 Lightspeed Ultimate Power amp, 大電流頂班後級最佳配搭😍😋

#要幾多有幾多
#無敵動態嘅感受
#真正無限流
#發放後級潛能
#不發熱無衰老超耐用
#被動式濾波優勢
#madeinUSA
#HyperDrive
#5000Watts
#最高級别PowerFactorCorrection

讚助版主

最新款式CLS409黎啦!!
記得唔好錯過Post76 Online Shop優惠:

https://post76.hk/news/2020/05/l ... line-filter-review/

讚助版主

真係非常開心客人可以係度搵到自己想要既產品,同時又傾得非常開心

人客精明選擇🤩
比自己新買心愛既膽合併機用,當然要無限流
美國 🇺🇸 光速 Lightspeed CLS 709 被動式電源濾波器

廠方成立三十年,經驗豐富
絕無味精,亦無限流
電源由輸入到輸出,全無零件負載
牆身插座有幾大電流~就能輸出幾大電流
八個插頭,分別照顧Analog數碼,Digital模擬,Power Amp大電流產品
美國🇺🇸手工製造

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

請問以下設備是否分類正確? 選 CLS509就可以?

Digital - BDP, DAC
Analogue - TV, Subwoofer
Analogue/Amplifier - 2ch amp, AV amp,

你好,請問可否PM以上產品Model給我們,方便幫客人分類。 只要包含數碼部件,就要插去Digital,所以TV都是Digital,有解碼的都需要插去Digital,謝謝。  詳情 回覆 發表於 2020-12-30 16:19

讚助版主

aibo627 發表於 2020-12-25 16:30
請問以下設備是否分類正確? 選 CLS509就可以?

Digital - BDP, DAC

你好,請問可否PM以上產品Model給我們,方便幫客人分類。
只要包含數碼部件,就要插去Digital,所以TV都是Digital,有解碼的都需要插去Digital,謝謝。